+
Accede a tu cuenta

 

O accede con tus datos de Usuario El Periódico Mediterráneo:

Recordarme

Puedes recuperar tu contraseña o registrarte

 
 
   
 
 

pilota

Benicarló acull la primera cloenda de Pilota a l’Escola MÉS TROBADES

Van participar 370 alumnes de les comarques més al nord de la província, que pertanyen a sis centres de Vinaròs i Benicarló

 

Quasi 400 xiquets i xiquetes van participar en la primera trobada cloenda de ‘Pilota a l’Escola’ a Benicarló. - MEDITERRÁNEO

M. M.
15/02/2020

El Poliesportiu Municipal de Benicarló va acollir el dimarts 4 de febrer la primera trobada cloenda de Pilota a l’Escola 2020, el programa d’innovació educativa que apropa la pilota valenciana a l’alumnat de primària i secundària. Enguany, el programa de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, desenvolupat per la Federació de Pilota Valenciana, té un increment considerable de centres educatius participants.

En aquesta trobada a Benicarló van participat els centres CEIP Eduardo Martínez Ródenas (Benicarló), CEIP marqués de Benicarló (Benicarló), CEIP Ángel Esteban (Benicarló), CEIP Assumpció (Vinaròs), CEIP Jaume I (Vinaròs) i Fundació Divina Providència (Vinaròs). En total, 370 alumnes de les comarques més septentrionals.

La Federació de Pilota Valenciana, conjuntament amb Esport de la Generalitat, organitzarà un total de 17 trobades de secundària i 16 trobades de primària amb més de 10.000 participants.

Per a aquesta edició la Federació de Pilota Valenciana, juntament amb la Conselleria d’Educació, Cultura i Esports, han arribat a un acord amb l’empresa valenciana de supermercats masymas per a facilitar la fruita per als alumnes en les trobades de primària i secundària, per a fomentar hàbits d’alimentació saludables.