Els més xicotets ja poden apuntar-se al Campus d’Estiu del Villarreal CF per gaudir del millor futbol amb altres xiquets de la seua edat. El Submarí Groc ofereix una oferta variada i completa per als més joves de la família groga, amb el propòsit que s’ho passen d’allò més bé durant les seues vacances i aprenguen encara més del món del futbol.

BENICÀSSIM I AMPOSTA // En l’edició d’aquest any, els participants tenen l’oportunitat de triar fins a tres torns diferents per gaudir del millor futbol de la mà del Villarreal CF. La primera tanda se celebrarà a Benicàssim de l’1 al 7 de juliol. A més, els interessats poden inscriure al segon i tercer torn, que tindran lloc a Amposta del 8 al 14 i del 15 al 21 de juliol, respectivament.

El preu serà de 495 euros en què està inclòs l’allotjament a l’hotel Intur Orange de Benicàssim o la residència Amposta Parc i les nombroses activitats que es duran a terme durant l’estada. Els interessats a inscriure poden fer-ho entrant a la següent direcció: http://www.campusvillarrealcf.es/campus-pro/inscripcion.

UNA EXPERIÈNCIA ÚNICA // El Campus d’Estiu del Villarreal CF és una de les experiències més completes per viure en plenes vacances estivals. El preu d’aquest esdeveniment inclou l’allotjament en règim de pensió completa, equipació completa del Campus del Villarreal CF i el millor futbol de la mà dels tècnics del futbol base groc. No en va, els joves s’entrenaran en doble sessió diària i gaudiran de la millor competició amb la disputa de mini partits per categories. A més del trasllat amb autobús a les instal·lacions esportives del Villarreal CF, els participants viuran un intens tour per l’espectacular Estadi de la Ceràmica, una vibrant jornada al Parc Aquàtic Aquarama de Benicàssim i una gran festa de comiat com a colofó a la que serà una de les setmanes més vibrants per als xics que s’atreveixen a gaudir del futbol de la mà del Submarí Groc.