El Villarreal CF va apostar fa uns anys pel desenvolupament de la seua base, demostrant el fort compromís que manté amb el futbol formatiu. Cada dia són més els xiquets i xiquetes que decideixen formar-se com a persones i perseguir els seus somnis de la mà del Villarreal CF. La #CanteraGrogueta s’ha posicionat com un referent per a milers d’escoles de futbol de tot el món.

El benjamín E, dirigit per Sebi Holerga i Manuel Parra, és un clar exemple del que significa el Villarreal CF, a més de complir amb escreix la metodologia del club groguet. «L’objectiu és que els xiquets vinguen, gaudeixen, segueixen la metodologia i milloren de manera individual en el seu contexte», confessa Holerga.

El jove equip groguet milita en el grup IV de la Lliga Benjamí de segon any de Castelló i ara viu el millor moment del que portem de temporada. El conjunt del Villarreal CF encadena sis partits sense conéixer la derrota i ja apunta a les primeres posicions de la taula. «A l’inici de la temporada els resultats no eren positius, però les sensacions eren bones. Després de la sisena jornada els xiquets van saber adaptar-se al que els demanem i demana el club», analitza el tècnic groguet.

Un dels seus principals punts forts és la gran relació entre pares, jugadors i entrenadors, que afavoreix el bon ambient del grup. A més, tant Holerga com Parra coneixen d’anteriors anys als integrants del benjamí E, cosa que ha facilitat la continua formació dels joves jugadors. Així ho confirma Holerga: «A nivell de gup són magnífics, ja els vaig tindre amb anterioritat i els coneixia a la majoria. Tot i això, cada dia ens sorprenen al meu company i a mi mateix».

El Villarreal CF sempre busca el millor rendiment esportiu, però sense deixar de banda els valors que el defineixen. Més enllà dels resultats, l’objectiu és clar: «En la classificació no ens marquem cap meta fixa. El que sí els demanen sempre és que no ens guanyen ni en actitut ni en ganes», defineix el tècnic de la #CanteraGrogueta.