El Benjamí A del Villarreal CF es va emportar el títol de Superliga de Valencia en categoria Benjamí de segon any després de guanyar el Sedaví CF (5-1) a la Ciutat Esportiva de Miralcamp dimarts passat a la vesprada.

El Benjamí A del Submarí Groc ha realitzat una magnífica temporada, collint 26 victòries en 30 partits i cedint tan sols dos empats (davant Sporting Benissanó i Valencia CF) i dues derrotes (contra Levante UD i Valencia CF). A més, acaba la temporada com a equip més golejador (152 dianes) i tercer equip menys golejat (32 gols encaixats).

golejador / L’ariet Alejandro Duc (57 gols) ha acabat la temporada com a màxim golejador de la categoria. Dimarts, va ajudar el seu equip a aconseguir la victòria anotant dos dels cinc gols, tots dos en els primers minuts de la segona meitat, passant del 1-1 al 3-1, que donava una major tranquil·litat al Submarí Groc després de començar perdent amb un gol del Sedaví en els últims compassos de la primera part. «És un jugador molt potent i amb molta velocitat, difícil de frenar per als defenses rivals. Posseeix un gran joc d’esquena i és determinant de cara a gol», expliquen els seus entrenadors.

L’equip dirigit per Toni Olmo, Toni Almeda, Mario Bárcena, Carlos Moreno, David Segarra, Vicente Masià i Karim Hamidi, que també formen el cos tècnic de l’Aleví A, arribava a l’última jornada empatat a 77 punts amb el Levante UD i amb dos d’avantatge sobre el Valencia CF, després de perdre en la jornada anterior davant del conjunt che. L’equip groguet va complir i va guanyar el seu encontre mentre el CD Roda vencia al Valencia CF (1-0), un altre dels competidors pel títol, a pocs quilòmetres de distància, a la Ciutat Esportiva Pamesa.

Part d’aquest èxit recau en la metodologia que aplica la #CanteraGrogueta, basada en els objectius individuals. «Cada xiquet té assignat un entrenador que supervisa el seu procés de formació», destaca Toni Olmo, membre del cos tècnic.

competitivitat / D’altra banda, Mario Bárcena, un altre dels entrenadors del Benjamí A, subratlla la competitivitat i passió amb què els xiquets afronten cada partit: «Han demostrat ser molt competitius. S’enfronten cada partit amb una predisposició màxima a esforçar-se i tractar de ser millors. D’altra banda, han demostrat una gran capacitat per superar situacions adverses remuntant molts partits, cosa difícil de trobar en aquestes etapes».

El joves jugadors del Benjamí A seguiràn les properes setmanes a la recerca de nous títols per al seu palmarès en els seus següents compromisos: el VI Trofeu Venturina Terme a Itàlia (del 24 al 27 de maig), el MIC d’Andorra (1 i 2 de juny) i el Torneig Ciudad de Fraga a Osca (l’ 14 al 16 de juny). La seua llegenda esportiva només acaba de començar.