El cadet A del Salesianos Buriana va enguany llançat cap al retorn a Primera provincial, i bona part d’això es deu al seu entrenador, Bernat Escriche.

Format al Salesianos des de prebenjamí, com a jugador va viure dues promocions d’ascens a Tercera amb el primer equip i la darrera temporada va formar part de l’Alqueries CF.

Com a tècnic va començar com a segon entrenador del cadet A i després va dirigir l’infantil A. La passada temporad es va convertir en coordinador de futbol8 amb Jorge Gimeno i després es va centrar en el cadet A, en el qual té l’ajuda del jugador del CD castellón Kike Ferreres, a més d’Alejandro Molés.

Després del descens de categoria, Bernat assenyala que «hem analitzat el que va passar i esti convençut que no ens vam meréixer el descens, però es va assumir, hem aprés dels errors i hem plantejat un any amb objectius molt diferents».

Així, explica que «provem de plantejar cada partit com una oportunitat d’aprendre, d’afrontar situacions i resoldre-les el millor possible». Per a ell, el futbol és «pensar abans i millor que el teu rival».