Borriana va acollir el darrer cap de setmana el Torneig Aleví de Seleccions Autonòmiques organitzat per la Federació de Bàsquet de la Comunitat Valenciana (FBCV) el qual va tindre la participació dels combinats de Catalunya, Aragó, Illes Balears i la pròpia Comunitat Valenciana.

Catalunya va ser la gran triomfadora del torneig, ja que es va imposar en tots els partits que va disputar tant en categoria masculina com femenina. Per la seua banda, la Comunitat Valenciana va superar en les semifinals a Illes Balears i en les finals va caure davant eal combinat català, jugant excel·lents partits i només veient-se superada en la recta final dels encontres.

Així, en categoria femenina, on van formar part de l’equip valencià les jugadores del Club Baloncesto Castellón María Notario i Aitana Roselló, la selecció valenciana es va imposar per un aclaparador 83-58 a les Illes Balears, mentre que en la final van perdre per 42-63 davant Catalunya.

En xics, victòria davant els balears per 92-68, i derrota amb Catalunya per 83-100.

La selecció de la Comunitat Valenciana tindrà una darrera concentració preparatòria aquest cap de setmana abans que el 13 d’abril comence el Campionat d’Espanya Minibàsquet de Seleccions Autonòmiques.