Les instal·lacions esportives municipals de La Bosca a Borriana van acollir el matí del dijous la darrera fase de l’edició de Pilota a l’Escola corresponent al curs 2016-17, on es van trobar uns 200 esportistes de cinc col·legis de la província de Castelló que han participat en la iniciativa: CCEIP Maestro Carlos Selma de Castelló, CEIP D. José Alba de la Vilavella i les escoles de Borriana CEIP Pare Vilallonga, Col·legi Illes Columbretes i Col·legi Consolación.

Fins a enguany, el format programava una competició zonal, amb la seua fase final, però com a novetat en aquesta edició s’ha suprimit eixa part més competitiva per tal de fer cinc trobades finals, on els xiquets i xiquetes no tenen la pressió pròpia d’una competició i on segur, poden gaudir de moltes més partides.

La trobada de Borriana ha estat la primera, i no es la van voler perdre’s l’alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont; el regidor d’Esports, Vicent Granel; el president del CPV Borriana, Guillermo Sanahuja, i el vicepresident de la FPV a Castelló, Pedro López.

La Federació va atorgar en aquesta jornada el premi ‘Joc Net’ en col·laboració amb la Fundación Trinidad Alfonso al col·legi José Alba, pel seu treball en la promoció dels valors i l’esportivitat en la pilota. També es van realitzar tallers de tot tipus i jocs en format gegant a l’exterior del pavelló.