El club Burriana Fútbol Base ha estrenat enguany equip femení de base, un aleví que no ha pogut començar millor. Tant és així que les joves jugadores, de 8 a 11 anys, acaben de rebre en la II Gala de l’Esport Local el guardó a Millor Promesa Femenina.

El club va impulsar aquest equip perquè ja hi havia quatre xiquetes en l’aleví, així que des de maig es va treballar fins a formar un grup de 12 jugadores, les quals són entrenades per Rosa Sebastià, exjugadora de l’Esportiu Vila-real i el Burriana FB.

L’equip està sorprenent a tots i ara va sisé en el Grup I de València de la lliga benjamí-aleví, el qual està molt igualat. A més, són el quart conjunt menys golejat de la competició i tres jugadores van participar en la presel·lecció de la Comunitat Valenciana, Paula Beltrán, Mar Barrugues i Carmen Franch. Aquesta darrera, que juga de central, fins i tot va entrenar amb la sel·lecció valenciana, i Rosa està convençuda de que «tindran més oportunitats, ja que totes estan treballant molt bé».

L’entrenadora explica que «es diverteixen més ara que juguen juntes que quan ho feien amb els xics, ja que era més difícil». El premi ha sigut la cirereta del pastís. «A totes els ha fet molta il·lusió i diuen que aquesta temporada la recordaran sempre», diu Rosa.