El Trinquet Municipal de Borriana Batiste Viñes ha sigut el lloc triat per la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Borriana i els representants del Club de Pilota de la ciutat per a la presentació de la futura Escola de Pilota, que el proper 1 de novembre iniciarà el seu camí en la formació dels més xicotets i xicotetes de Borriana en l’esport valencià per excel·lència.

Tal com ha explicat inicialment el regidor de l’àrea esportiva, Vicent Granel, «la pilota i els seus seguidors no paren de créixer a Borriana, on en els dos últims anys hem intentat donar la volta a la situació del Trinquet Municipal, al nombre de partides que allà es disputen, al nivell de tornejos que acull, i ara presentant una Escola de Pilota de Borriana molt més professionalitzada que esperem que servisca per a la recuperació de la pràctica d’aquest esport entre els més xicotets i xicotetes de la ciutat».

Granel va estar acompanyat pel president del Club de Pilota, Juan Bautista Rubert, i Pablo de Borrio. L’escola es desenvoluparà els dimarts de 17.30 a 19.00 hores i els dissabtes de 10.30 a 12.00 hores.