La sort va somriure al jove d’Alcalà de Xivert Bryan Marín Moya en el darrer sorteig de la promoció Viatja amb el Villarreal CF, que et porten la iniciativa Endavant Villarreal i el diari Mediterráneo. Com si d’un regal d’anniversari es tractara, només una setmana després d’haver complit els 8 anys, el jugador del prebenjamí de segon any del CF Alcalà va poder acompanyar als jugadors del primer equip del Villarreal CF en el seu desplaçament a Valladolid, on el darrer divendres 8 de febrer van jugar a l’estadi José Zorrilla davant el conjunt de Pucela.

La promoció sorteja un viatge per a un xiquet o xiqueta, sempre acompanyat d’un familiar mejor d’edat, el qual en esta ocassió va ser la mare del menut, Esther Moya, qui ha volgut agrair «aquesta magnífica oportunitat d’apropar-nos a un gran equip de futbol com és el Villarreal, el qual fa créixer l’afició pel futbol dels nostres fills». També ha tingut paraules d’agraiment «per a tots els jugadors groguets, ja que tot i estar passant per un moment esportiu complicat, ens van atendre sempre amb molt d’afecte. Tant de bo molts xiquets puguen viure aquesta experiència».

I és que Bryan va poder conéixer els seus cracks favorits, com Santi Cazorla, i va aconseguir les signatures dels jugadors que dirigeix Javi Calleja, als quals no es va cansar d’animar a l’estadi del Valladolid.

Així que ja ho saps, si vols viatjar amb el Villarreal CF en els seus partits a domicili de la Lliga, o aconseguir altres fantàstics regals com samarretes o balons signats pels cracks groguets, només cal que formes part d’algun club de futbol o de qualsevol altre esport que tinga alguna vinculació amb el Villarreal CF, ja siga com a integrant del Projecte Endavant o qualsevol altre tipus de patrocini amb el club groguet.

Si és així, envian’s una foto en la qual aparegues amb els teus companys d’equip, entrenant, jugant o animant al conjunt groguet, el que vulgues. Aquesta imatge podrà ser publicada en el suplement Esport Jove, i juntament amb ella has de posar les teues dades personals per a poder participar en el proper sorteig d’aquesta promoció. Que tingues moltíssima sort!