El jove d’Alcalà de Xivert Bryan Marín Moya va complir ahir un somni. El futbolista del prebenjamí de segon any del CF Alcalà va formar part de l’expedició del Villarreal CF cap a Valladolid, on els jugadors que entrena Javi Calleja van jugar contra l’equip presidit pel brasiler Ronaldo.

Tot gràcies a la promoció que et porten la iniciativa Endavant Villarreal i el diari Mediterráneo, amb la qual es sorteja un viatge per a que un menor, acompanyat per un familiar major d’edat, puga sentir-se un més del Submarí en els seus viatges per a jugar fora de casa a la lliga de Primera.

Bryan, que hui fa els 8 anys, va tindre així un fantàstic regal d’aniversari per adelantat, i acompanyat per la seua mare, Ester, va acompanyar els cracks groguets i anit també es van allotjar al mateix hotel que el Villarreal CF abans de tornar hui cap a l’Aeroport de Castelló.

Però la promoció Viatja amb el Villarreal CF sorteja molts més regals. Així, Marco Manuel Galera, de 7 anys i jugador del prebenjamí B de l’Esportiu Vila-real, va guanyar una samarreta signada pels jugadors del primer equip, mentre que Jordi Esbrí Beltrán, de 9 anys i futbolista del benjamí de segon any de l’Alqueries CF, va aconseguir una pilota també signada pels cracks groguets.

Tots tres van rebre els seus regals el darrer dijous, després de l’últim entrenament del primer equip previ al partit amb el Valladolid, i els encarregats de fer realitat les seues il·lusions van ser l’argentí Santiago Cáseres i el jove Raba, format a les categories inferiors del club groguet.

Així que ja ho saps, encara hi ha molts més regals esperant, i si vols que un d’ells siga teu, només has de participar en la promoció Viatja amb el Villarreal CF. Per a fer-ho cal que formes part d’algun club de futbol o un altre esport amb alguna relació amb el Villarreal CF, i enviar-nos una foto que podrà ser publicada en el suplement Esport Jove.