El Club de Fútbol Atlético Burriana Salesianos és un dels clubs més particulars de la província de Castelló, ja que està format només per equips que pertanyen a la categoria juvenil.

Aquest club, de fet, va nàixer l’any 2009 per la fusió en edat juvenil de les dues escoles de futbol que hi ha a Borriana, el Burriana Fútbol Base i el Club de Fútbol Salesianos Burriana. Aquesta unió es va produir amb l’objectiu de donar eixida a tots els jugadors d’edat cadet, per a que troben un equip competitiu i amb categories de nivell esportiu on puguen continuar la seua progressió com a futbolistes.

La directiva d’aquest club està formada per tres representants de cadascuna de les dues escoles de Borriana, amb la fi d’arribar el més alt possible en totes les lligues en les quals participen els eus equips, i amb un gran afany de superació, per a poder donar així eixida a tots els bons jugadors que es van formant als seus diversos equips de base.

Aquesta temporada el juvenil A està immers en la lliga de preferent (grup 1) i té molt bones expectatives d’aconseguir un lloc per a poder disputar la fase de promoció d’ascens a lliga nacional, categoria en la qual ja va militar durant dues temporades i a la que tracta de tornar.

Pel que fa al juvenil B, ara està lluitant en el grup de Segona regional per l’ascens a Primera regional, mentre que el juvenil C competeix en el grup 3 de Segona regional. Cal destacar que el club portava varios anys sense poder formar aquest tercer equip juvenil, i enguany està aconseguint mantindre’s en aquesta categoria, agafant més experiència per al futur.

L’element que millor representa aquest club és el seu escut, en el qual apareixen els símbols de les dos escoles de futbol base de Borriana, juntament amb el propi escut de la ciutat.

amateur / L’At. Burriana Salesianos també compta amb un equip amateur, que aquesta temporada és el filial del CD Burriana que competeix en la lliga de Regional Preferent.

NOM DEL CLUB:

CLUB DE FÚTBOL ATLÉTICO BURRIANA SALESIANOS.

ANY DE FUNDACIÓ:

2009.

PRESIDENT:

JORGE GIMENO.

TERRENY DE JOC:

LLOMBAI.

EQUIPACIÓ:

BLAU I ROIG.

NOMBRE D’EQUIPS:

TRES.