Un centenar de gols. Les jugadores del femení aleví del Villarreal CF Jennifer López, Sheila Aleixandre, Balma Villamarín i Eva Gimeno han abastat la impressionant xifra de 100 gols en només 19 partits de lliga. Entre les quatre, han marcat més gols que la inmensa majoria dels equips femenins de futbol-8 de la Comunitat Valenciana.

Jennifer, amb 30 gols, és la màxima golejadora de l’equip, però les seues companyes li van al darrere. Sheila ha signat 25 gols, com Balma. Eva completa aquest atac d’excepció, amb una vintena de gols en el seu caseller particular. La generositat i el companyerisme són dues importants senyes d’identitat d’aquest equip, que no es centra realment en qui materialitza els gols sinó en gaudir sobre el terreny de joc, practicant un futbol de molt nivell.

La connexió entre aquestes quatre futbolistes va més enllà de les xifres anotadores. No debades també es donen entre elles un gran nombre d’assistències de gol. La bona relació entre les quatre està donant un excel·lent resultat, tot i ser la primera temporada que les quatre juguen juntes. Jennifer i Eva ja compartien vestidor el darrer curs, mentre que Balma i Sheila s’han incorporat a l’equip groguet aquesta temporada.

Les quatre fantàstiques del conjunt de la Cantera Grogueta arrepleguen els fruits en forma de gol del magnífic treball que realitzen totes les seues companyes d’equip. Les porteres, defenses i migcampistes del femení aleví parlen el mateix idioma dins del terreny de joc.

invictes / El conjunt dirigit per Juanma López i Adrián Falomir va acabar com a primer classificat de la primera fase de la seua lliga. En aquesta segona, en la qual ha quedat enquadrat amb els millors equips del grup 1 de futbol-8 femení, no ha baixat el nivell i també ocupa la posició més alta de la classificació. Per si fora poc, no ha cedit ni un sol empat o derrota aquesta temporada, així que compta tots els partits per victòries.