L’equip cadet masculí autonòmic de nivell 1 del TAU Castelló ha iniciat la temporada amb bon peu, guanyant el primer títol del curs, la Lliga Valenciana, que es va disputar el darrer cap de setmana a Almussafes.

Els jugadors castellonencs es van imposar al CB Escolapias en un espectacular partit que va acabar amb un ampli marcador de 48-81 favorable al TAU Castelló. L’equip de la capital de la Plana va dominar l’encontre des del principi, i va ser capaç d’obrir un primer partical d’11-30 al final del primer quart de joc.

En el segon periode el partit es va igualar, amb un parcial favorable al CB Escolapias de 18-17, però després del descans el TAU Castelló va fer un parcial de 4-20 en el tercer quart que va deixar sentenciara la seua victòria.

Aquest triomf es va arrodonir amb el títol d’MVP per a l’aler Héctor Doménech, el més destacat dels castellonencs.