NOM DEL CLUB:

CLUB DE FÚTBOL NULES.

ANY DE FUNDACIÓ:

1931.

PRESIDENT:

PEDRO ARAMBUL.

TERRENY DE JOC:

NOULAS. ANTONIO PÉREZ BALADA.

EQUIPACIÓ:

SAMARRETA ROJA I PANTALÓ BLAU.

PRIMER EQUIP:

REGIONAL PREFERENT. GRUP I.

El CF Nules tanca una temporada molt positiva per a la seua escola de futbol, amb 145 jugadors i 11 equips que consoliden el seu creixement. A més, els bons resultats han tingut continuitat en el primer equip, que ha ocupat tot l’any posicions altes en la classificació de Preferent.

En futbol-11 destaca la gran campanya del juvenil A, que quan resta una jornada de la lliga ocupa posició d’ascens a Preferent juvenil i depén d’ell mateix per a aconseguir-ho. L’equip dirigit per Vilar i Sanahuja ha anat de menys a més i s’ha mantingut invicte al Noulas, a més com l’equip menys golejat de la lliga.

També destaca el juvenil B de Segona Regional, amb una més que digna setena posició, i el cadet A, en posicions intermèdies.

L’infantil A ha fet una brillant temporada, situant-se tercer a la lliga i com un dels equips més golejadors i menys golejats, mentre que el B ha lluitat davant equips físicament molt forts i amb un planter més ajustat, la qual cosa li dona molt mèrit al seu joc.

En futbol-8, l’aleví A ha competit en una lliga difícil i amb algunes lesions que l’han mermat. Tot i això, han demostrat que poden plantar cara a qualsevol.

El benjamí A ha sigut un gran campió de lliga, amb 180 gols en 29 partits i només 28 en contra. I el benjamí B quasi ho va repetir, però tot i ser el màxim anotador amb 153 gols se li va escapar el títul la darrera jornada i ha acabat subcampió amb els mateixos punts que el primer classificat.

El prebenjamí A ha anat de menys a més, amb xiquets de primer any en una categoria de segon any, i han millorat molt els querubins, que seran prebenjamins la propera temporada, en la que pot ser la consolidació de l’escola com a referent provincial.