NOM DEL CLUB:

CLUB DEPORTIVO ALMAZORA.

ANY DE FUNDACIÓ:

1914.

PRESIDENT:

VÍCTOR HERRERO.

TERRENY DE JOC:

JOSÉ MANUEL PESUDO.

EQUIPACIÓ:

BLANCA I NEGRA.

PRIMER EQUIP:

REGIONAL PREFERENT (GRUP I).

El CD Almazora busca aquesta temporada el retorn a Tercera, mentre gaudeix amb una base cada volta més nombrosa, amb 18 equips, inclosa l’escoleta, que sumen 350 jugadors i 45 tècnics.

El principal objectiu és l’aprenentatge, la millora, la formació de tots els seus jugadors, no només esportiva, sinó també personal basada en els valors que aporta l’esport: educació, respecte, companyerisme, humiltat i treball en equip.

Una de les novetats és que s’ha aconseguit que en tots els equips de futbol-8 i en els infantils hi haja tres persones en el cos tècnic, mantenint a més els serveis de fisioterapia, entrenament de porters, repàs, conveni amb clíniques dentals i de podologia, nutricionista, gimnàs i conveni amb el Villarreal CF.

Cal destacar que enguany fins a quatre jugadors del primer equip han passat per les categories inferiors: Borja, Sifre, Moliner i Héctor Zaragoza, mentre que 16 dels 20 jugadors de l’amateur s’han format també a la base.

En la coordinació i metodologia estàn Dani Sánchez i Rubén Pardo, amb Juanma Domínguez en el departament de captació.

Mentre el juvenil A té com objectiu mantindre la categoria, el juvenil B està protagonitzant una gran campanya, situat entre els quatre primers de la seua categoria. També el cadet A està en la part alta de la Primera Regional, i l’infantil B té una bona classificació a la Segona Regional.

Pel que fa al futbol-8, l’aleví A està prou bé classificat, mentre que el benjamí B està lluitant amb els primers i els prebenjamins A i B estan fent una bona temporada.

El club ja prepara la nova edició del campus de tecnificació per a Setmana Santa, i a l’estiu tornarà a fer el seu campus al juliol.