NOM DEL CLUB:

CLUB DE FÚTBOL UNIÓ ESPORTIVA RIPOLLÉS.

ANY DE FUNDACIÓ:

2011.

PRESIDENT:

ELISEO SAFONT.

TERRENY DE JOC:

GAETÀ HUGUET.

EQUIPACIÓ:

VERDA I BLAVA

PRIMER EQUIP:

SEGONA REGIONAL. GRUP 3.

El darrer diumenge 3 de novembre la pista d’atletisme de Gaetà Huguet es va omplir de joves espartans, els quals van desfilar amb alegria durant la presentació dels equips del CF UE Ripollés per a la nova temporada de futbol 2019-20.

Un curs en el qual el club té onze equips federats en totes les categories del futbol valencià, inclós un amateur en Segona Regional que és l’orgull del club de la capital de la Plana, ja que el seu ADN està format per jugadors que han passat per la seua escola des d’edats molt joves. Una base que es completa amb l’escoleta, el bressol de jugadors per a la resta de conjunts.

Són un total de 180 jugadors i 20 membres del cos tècnic que representaran l’escut i els valors de l’UE Ripollés per tots els camps provincials durant els propers mesos de competició. Una nova temporada que segur portarà grans èxits i alegries per al club.

En col·laboració amb Castellón Base i Eventos Deportivos Castellón, continuen organitzant una temporada més els tornejos d’apertura de temporada, de transició a futbol-11 i el ja tradicional Juan Ripollés, el qual complirà enguany l’octava edició i que sempre reuneix a gran part d’equips de Castellón en categories de futbol-8.

L’UE Ripollés també té previst organitzar la segona edició del seu campus de tecnificació, després del gran èxit de la seua estrena. A més, els diumenges pel matí pertanyen als menuts de l’escoleta, que visiten Chencho per a gaudir amb l’esdeveniment organitzat per Encuentros Deportivos Castellón i que tan bon ambient genera amb les seues diverses activitats setmanals programades per als més joves. Com ells diuen: 1, 2, 3, Ripollés!