NOM DEL CLUB:

HOCKEY CLUB CASTELLÓN.

ANY DE FUNDACIÓ:

1999.

PRESIDENT:

CÉSAR GARCÍA GUÍA.

PAVELLÓ:

GAEETÀ HUGUET I GRAPA.

EQUIPACIÓ:

NEGRA, BLANCA I TARONJA.

PRIMER EQUIP:

LLIGA ELIT.

El HC Castellón està d’enhorabona, amb una de les millors temporades de la seua història.

L’equip benjamí va quedar segon a la lliga autonòmica, així que han fet un bon treball. Però la clau han sigut l’aleví, l’infantil i el júnior, els quals han sigut campions de la lliga autonòmica a les seues respectives categories i per tant participen al Campionat d’Espanya que es celebrarà el proper juny a Sagunt.

A més, els juvenils van quedar segons d’autonòmica però com que hi havia una plaça lliure van jugar la prèvia a las Rozas el darrer cap de setmana i van guanyar, així que també es van classificar per al Nacional.

Un fet històric, ja que els equips de l’HC Castellón representen a la Comunitat Valenciana als campionats d’Espanya en quatre categories per primera volta a la seua història.

A més, l’infantil també ha jugat la lliga nacional, on s’ha classificat en el segon lloc.

El club té una escola per a xiquets de 6 a 11 anys, en la qual se’ls inicia en l‘hoquei, i tant la darrera setmana de juliol com la primera d’agost celebra a Vilafamés el seu campus d’estiu, un entrenament intensiu on jugadors de tota Espanya, i fins i tot en alguna ocassió d’Europa, passen una setmana gaudint de l’hoquei intensiu i dels jocs. Entrenadors espanyols, xecs i canadencs, sota la supervisió de la directora general del club, Estefanía Edo, i del president, César García, són els encarregats d’ensenyar noves tàctiques als jugadors en un campus que complirà ja 17 edicions.