+
Accede a tu cuenta

 

O accede con tus datos de Usuario El Periódico Mediterráneo:

Recordarme

Puedes recuperar tu contraseña o registrarte

 
 
   
 
 

La Cantera Grogueta, una factoria de gols que aposta pel joc vistós i ofensiu

Fins a 10 equips del futbol base del Villarreal són els més golejadors dels seus campionats

 

El Juvenil A de Miguel Ángel Tena, que lidera el Grup VII de Divisió d’Honor, és l’equip que més gols ha signat, amb 40 dianes, de tot el seu campionat. - VILLARREAL CF

El Juvenil A de Miguel Ángel Tena, que lidera el Grup VII de Divisió d’Honor, és l’equip que més gols ha signat, amb 40 dianes, de tot el seu campionat. - VILLARREAL CF

R. D.
01/12/2018

El gol és la salsa del futbol. A la Cantera Grogueta, des de fa més de 15 anys s’ha apostat fermament per un estil definit, que es caracteritza per tenir un bon tracte de pilota i apostar pel joc ofensiu, que li ha aportat una infinitat de tants.

Fins a 10 equips del Villarreal són els més golejadors dels seus respectius campionats domèstics. En aquesta llarga llista, destaca la presència del Villarreal B, que, amb 24 gols, lidera aquesta faceta en el competit Grup III de la Segona Divisió B. El Juvenil A, amb 40 punts i líder en el seu grup de Divisió d’Honor, és l’equip més anotador de la seua lliga. Les seues xifres són comparables a les d’altres equips groguets com el Cadet A (49 gols), l’Aleví A (34 gols), el Benjamí A (49 gols), el Benjamí B (51 gols), el Prebenjamí A (27 gols) i el Prebenjamí B (51 gols). Tots ells encapçalen la faceta anotadora en els seus respectius campionats.

Més destacats són encara els casos de l’Infantil A i el Femení C. L’equip masculí ha convertit de 64 dianes en 13 partits i tan sols ha encaixat un gol en contra, mentre que el segon filial ‘groguet’ femení ha transformat 40 dianes i és l’únic conjunt de tot el futbol base ‘groguet’ que no ha rebut un sol gol.