El gol és la salsa del futbol. A la Cantera Grogueta, des de fa més de 15 anys s’ha apostat fermament per un estil definit, que es caracteritza per tenir un bon tracte de pilota i apostar pel joc ofensiu, que li ha aportat una infinitat de tants.

Fins a 10 equips del Villarreal són els més golejadors dels seus respectius campionats domèstics. En aquesta llarga llista, destaca la presència del Villarreal B, que, amb 24 gols, lidera aquesta faceta en el competit Grup III de la Segona Divisió B. El Juvenil A, amb 40 punts i líder en el seu grup de Divisió d’Honor, és l’equip més anotador de la seua lliga. Les seues xifres són comparables a les d’altres equips groguets com el Cadet A (49 gols), l’Aleví A (34 gols), el Benjamí A (49 gols), el Benjamí B (51 gols), el Prebenjamí A (27 gols) i el Prebenjamí B (51 gols). Tots ells encapçalen la faceta anotadora en els seus respectius campionats.

Més destacats són encara els casos de l’Infantil A i el Femení C. L’equip masculí ha convertit de 64 dianes en 13 partits i tan sols ha encaixat un gol en contra, mentre que el segon filial ‘groguet’ femení ha transformat 40 dianes i és l’únic conjunt de tot el futbol base ‘groguet’ que no ha rebut un sol gol.