+
Accede a tu cuenta

 

O accede con tus datos de Usuario El Periódico Mediterráneo:

Recordarme

Puedes recuperar tu contraseña o registrarte

 
 
   
 
 

CD L’ALCORA L’ALCORA El club de futbol

CANVIS La base del CD l’Alcora viu un any de rècord amb 12 equips i 230 jugadors

Vicente Pastor Lozoya segueix com a coordinador i el club aposta per formar persones abans que jugadors

 

INF. B: Miquel, Josep, Miguel, Ismael, Óscar, Kilian, Marc, Marcos, Adrián, Lluis, Jorge, Gerard, Borja, Zakaria, Jaume, Mark, Alejandro, Adrián, Kevin i David. Ents.: Jordi i Marcel. - MEDITERRÁNEO

JUV. A: Gorka, Víctor A., Alejandro, Marc, David J., José C., Rodrigo, David T., Alberto, Sergio, Daniel, Javier T., Javier E., Pasqual, Víctor R., Marc i Álex. Ents.: Pau Andrés i Vicente Pastor. - MEDITERRÁNEO

MIGUEL MORA
25/11/2017

NOM DEL CLUB:

CLUB DEPORTIVO L’ALCORA.

NOMBRE D’EQUIPS:

QUINZE.

PRESIDENT:

VICENTE PASTOR CELADES.

TERRENY DE JOC:

EL SALTADOR.

EQUIPACIÓ:

SAMARRETA ROJA I PANTALÓ BLAU.

PRIMER EQUIP:

REGIONAL PREFERENT.

El CD L’Alcora va presentar el darrer dissabte 18 de novembre tots els equips per la present temporada, en la qual el club de la capital de l’Alcalatén té més fitxes que mai, 230, i tres equips més que l’any passat. Tot i que enguany només tenen un cadet, han duplicat en les categories juvenil, infantil, benjamí i prebenjamí. Una base de rècord amb 12 equips i amb el 90% de jugadors de la mateixa població.

Per segona temporada la saga dels Pastor està al capdavant del club, amb Vicente Pastor Celades com a president i el seu fill, Vicente Pastor Lozoya com a coordinador general de base i tornejos. Alexis Mollón és el vicepresident i com a vocals estan Jorge Mallol, Esteban Hidalgo, Mariano Sedano, José López, Javier Porcar i Manuel Saborit, que juntament amb moltes altres persones i col·laboradors formen l’entitat esportiva amb més integrans de la vila ceramista.

Des del club segueixen apostant per la formació en valors com a objectiu principal i per sobre del futbolístic. Així, expliquen que «volem tindre primer persones i després jugadors de futbol, ja que considerem que en aquestes edats és més important». A més, sabedors de la importància que té la pràctica de l’esport per a la salut, expliquen que «estem molt contents de que tants xiquets i xiquetes de l’Alcora i d’altres poblacions veïnes vulguen vindre a practicar esport amb nosaltres».

el salt al primer equip / Pel que fa al futbol no formatiu, el club continua amb un equip en la màxima categoria regional, en la qual estan consolidats des de fa uns anys, i també ténen un amateur B en segona regional que des de fa unes temporades lluita per l’ascens a primera regional i és el pont que enllaça el juvenil amb el primer equip, al qual el club vol que apleguen el màxim nombre de jugadors fets a la seua base des de ben menuts. Un objectiu cada vegada més a prop, ja que la base del CD l’Alcora pinta cada vegada millor.

Buscar tiempo en otra localidad