Continuen arribant bones notícies per al volei de base castellonenc. El darrer cap de setmana de l’11 i 12 de maig el pavelló Pablo Herrera del Grau de Castelló va acollir el Campionat de la Comunitat Valenciana en categoria cadet femenina, que va acabar amb la victòria de l’equip del Volei Grau Castelló.

A més del títul autonòmic també estava en joc la classificació per al proper Campionat d’Espanya que es disputarà a Almería el mes de juny, i per al qual aconseguien bitllet els dos finalistes, per la qual cosa el Volei Grau podrà enfrontar-se als millors equips d’Espanya.

El torneig disputat a Castelló va mesurar als quatre millors conjunts de la Comunitat Valenciana en una lligueta de tots contra tots, que va donar com a resultat partits d’alt nivell en els quals les jugadores van lluitar amb tot el que tenien fins el darrer punt del torneig.

Les graueres van jugar davant el CV Sedaví, Goldcar CV Sant Joan i CV Elche Newton College. Van ser tres partits que les jugadores castellonenques van encarar amb la màxima serietat que mereixien els seus rivals, amb el mateix plantejament en cadascun d’ells.

Així, després d’un estudi a fons de cada equip, van dissenyar la tàctica per a executar al propi camp amb l’objectiu d’anul·lar en tot moment les millors jugadores dels equips rivals. A més, les jugadores del Volei Grau van estar perfectes en l’execució i van dominar a la perfecció els partits, la qual cosa les va portar a la victòria final.

El domini local va ser absolut, ja que van resoldre els tres partits pel mateix marcador, 3-0. Al Sedaví el van guanyar per 25-15, 26-24 i 25-19; el Goldcar CV Sant Joan per 25-17, 25-19 i 25-18, i el CV Elche Newton College per 25-19, 25-23 i 25-16.

El Volei Grau cadet està format per Andrea Blanco, Lidia Notario, Elena Reina, Sabina Dragomir, Paula Solsona, Claudia Fita, Carla Nutescu, Miriam Fresquet, Arantxa Bocan, Judith Sánchez, Ana Amate, Lucía Sánchez i Natalia Rafels, mentre que el cos tècnic està integrat per Jonatan Trujillo, Felipe Montfort, Sergio Guillamón i Marc Marín.

campionat d’espanya / L’equip infantil masculí del CV Mediterráneo lluitarà aquest cap de setmana per ser nové en el Campionat d’Espanya que s’està disputant a Cartagena. Els castellonencs van tancar la primera fase com a primers de grup però ahir van acabar tercers en la segona.