El Pavelló Ciutat de Castelló es va tornar a vestir com a les millors ocassions el darrer dilluns 4 de juny per a acollir l’acte de clausura dels Jocs Esportius Municipals, que aquest any han complit la seua 38ª edició, amb el lliurament de trofeus i medalles per part de la vicealcaldessa de l’Ajuntament de Castelló , Ali Brancal i el gerent del Patronat d’Esports, Francesc Rubio.

Prop de 2.500 nens i nenes de Castelló han competit durant aquesta espectacular temporada 2017-18 en els Jocs Esportius Municipals que organitza el Patronat d’Esports i que arriba a diverses modalitats esportives: escacs, atletisme, bàsquet, handbol, futbol sala i voleibol, en uns casos en competicions individuals i en d’altres per equips.

Els guardonats d’enguany, al voltant de 500 xiquets i xiquetes, d’edats compreses entre els 8 i 16 anys, van rebre un calorós reconeixement en el Ciutat de Castelló, on es va fer el lliurament dels seus respectius trofeus i medalles. Van ser premiats un total de 50 equips (amb les corresponents 386 medalles) i 45 esportistes individuals (30 d’atletisme i 15 d’escacs).

La foto de grup, ben representativa de la bona salut de l’esport base de la ciutat de Castelló, va ser el perfecte colofó per a una cerimònia que va posar en valor l’esport com a factor educatiu i de socialització entre els més joves. Així, en el seu discurs, la vicealcaldessa va destacar «l’esforç que cada setmana realitzen aquestos joves esportistes», així com «la gran tasca formativa que es genera amb els Jocs Esportius, els quals fomenten valors tant educatius com de convivència i esportius», va recalcar.

Es tanca així un altre curs esportiu ple d’emocions, i ja comença el compte enrere cap a un nou any de superació.