El tennis de taula castellonenc està d’enhorabona. I és que per primera vegada en molts anys, la fase provincial dels XXXVII Jocs Esportius es disputa de manera íntegra a Castelló i ja no de manera conjunta amb València com ocorria en les darreres edicions.

Això es deu al cada volta major èxit d’aquest esport a la província, sobretot a la capital de la Plana de la mà del Club de Tenis de Taula Costa Azahar. Arriba així una gran oportunitat per a que tots els escolars nascuts entre 2003 i 2010 puguen competir i conéixer de prop aquest esport.

La competició es desenvolupa en tres proves, les dues primeres classificatòries, el darrer 26 de gener a la Vall d’Uixó i hui a les 9.30 hores a Vinaròs, les quals donaran pas a la gran final que tindrà lloc a Castelló el 23 de febrer, també a les 9.30 hores, a les instal·lacions del CTM Costa Azahar al pavelló Ciutat Esportiva.

Els tres primers classificats en cadascuna de les categories obtindrà trofeu, i els infantils i cadets, a més, la possibilitat de disputar la fase autonòmica de la competició. Enguany hi participen 47 esportistes des de benjamí a cadet. Destaquen Castelló, amb 26; Onda amb 10, Vinaròs i la Vall d’Uixò amb 5 cadascun.