La Cantera Albinegra està acostumant-se a ser protagonista en les convocatòries de la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana. Si la jove Alba March s’ha convertit en una de les fixes d’Andrea Esteban en la selecció aleví, fins a huit jugadors van ser convocats per a l’entrenament del combinat sub-12 masculí que va tindre lloc el darrer dilluns 28 d’octubre al camp municipal El Saltador de l’Alcora.

En aquest entrenament la Cantera Albinegra va estar representada pels jugadors de l’aleví A del CD Castellón Lucas Bryan, Marcos Romera, Ibai Río i Fran Santamaría, els futbolistes de l’aleví A del CF Promesas Castalia Eduardo Jiménez i Diego Cózar, i els de l’aleví E del CFP Castalia Pablo Bon i Jesús López, tot i que aquest darrer no va poder jugar perquè estava amb febra.

La gran setmana de la base albinegra va continuar amb la participació de cinc jugadors més en la sessió preparatòria de les seleccions de tecnificació masculina infantil i cadet de la província de Castellón, la qual es va realitzar el dimarts 29 d’octubre a les instal·lacions de la Ciutat Esportiva Facsa. Aquesta vegada hi van participar quatre jugadors del cadet B del CD Castellón: el davanter borrianenc Miguel Crouseilles, el qual s’ha incorporat aquesta temporada a la disciplina albinegra; el porter Marc Moliner, el migcampiste Pau Albalate i Pablo Porcar, extrem esquerre, tots tres castellonencs.

Aquesta darrera convocatòria la va completar el futbolista infantil, Andrés Felipe, el qual destaca per la seua polivalència, sobretot per les bandes ja que va bé amb les dues cames. De fet, també practica atletisme a Penyeta Roja. Tot un esportista.

Per últim, el futbolista de l’infantil A del CD Castellón, Rubén Esteve, va ser convocat per a l’entrenament de la selección valenciana sub-14 que es va realitzar el darrer dimecres al camp Miguel Monleón de Picassent (València). Es tracta d’un lateral dret que ha arribat aquesta temporada a la Cantera Albinegra i del que tots parlen molt bé.

Però els tècnics d’aquestos equips tenen molt clar que «hi ha molts més jugadors dels nostres equips que podrien entrar en les properes convocatòries, ja que estan demostrant un gran nivell de joc i s’ho mereixen».