El darrer diumenge 1 de desembre va tindre lloc a Vila-real la XXII edició del Cros Mare de Déu de Gràcia, puntuable per al circuït de la Comunitat Valenciana i per al circuït provincial Diputació. Un cros amb molta solera, ja que se celebra des dels anys 80.

Amb quasi 800 inscrits, una xifra que suposa la participació més elevada de les darreres edicions, es van celebrar les diverses curses destinades a totes les categories, des dels més menuts de sub-08 fins la categoria màster, incloent a més una categoria popular per a tots aquells que volien provar aquesta modalitat.

Atletes de les tres províncies valencianes, i fins i tot d’altres comunitats autònomes veïnes, van fer que la jornada, organitzada pel Club Atletisme Vila-real, es convertira en una festa del cros.

En la categoria sub-18 van dominar els atletes del Playas, amb victòria de Sami Neffat en la cursa masculina i de María Marcelino en xiques, on la seua companya d’equip Elisa Pozo va ser a més tercera.

En sub-16, triomf per a Héctor Cava del Stock Logistic, mentre que en categoria femenina el CA Silla va copar el podi amb Alicia González, seguida de Vanesa Bonilla i Julia Martínez.

En sub-14 va dominar el jove corredor del Colegio Diputación David Gadea, mentre que la seua companya Arancha Torres es va classificar en tercer lloc.

En sub-12 també va ser tercer Biel Vivaqua, del Colegio Diputación, mentre que en xiques les seues companyes Carmen García i Naia Portolés van ser primera i segona, respectivament, amb Andrea Renau, del Playas, tercera.

En sub-10 l’atleta del CA Vila-real Blanca García va ser tercera, mentre que en xics va guanyar Rubén Roig (CA La Vall d’Uixó), seguit de Marc López (CA Vila-real) i Antonio Collado (CA Onda).

Per últim, en sub-08, un altre corredor del club local, Xavi Renau, va ser segon, seguit d’Adrián García, del CA Onda. Paola Ramos, del Playas, va ser tercera.