Transmetre la passió per l’esport des de ben menuts és la millor manera d’assegurar el futur de qualsevol disciplina esportiva. Això ho saben molt bé en el Club Bàsquet Benicarló, que una temporada més ja ha iniciat les seus visites a escoles, les quals cada any són esperades amb més ganes pels xiquets i xiquetes.

La promoció del bàsquet als col·legis de Benicarló es va iniciar la darrera setmana, en la qual durant tres dies els alumnes del CEIP Marqués de Benicarló van poder gaudir amb les activitats que van preparar per a ells.

Aquesta vegada van acudir els jugadors del primer equip Jaime Campos, Deyan Colado, Álvaro Gómez-Arrones, Byron Richards, Pol Bassas, Nemanja Dordevic, Dusan Kostic, Joel Kindred, Antonio Morales i Justinas Olechnavicius, és a dir, quasi al complet el planter que enguany s’ha estrenat a LEB Plata.

També hi van participar tècnics del club com Andreu Fabregat i Lidia Amaya, els quals volen agrair al professorat «una vegada més tot el que fan per facilitar tant que pugam fer aquestes activitats».

Aquesta és ja la quarta temporada consecutiva en la que el CB Benicarló organitza aquestes visites, en les quals es tracta principalment d’apropar el bàsquet als escolars mitjançant jocs adaptats a l’edat dels menuts. Així, es combinen xarrades sobre aspectes teòrics i sessions pràctiques, les quals es succeixen al llarg del curs als diversos centres.

Aquestes visites acostumen a durar dos o tres dies perquè tots els alumnes del centre puguen tindre l’oportunitat de gaudir amb les activitats programades, adaptades a cada edat. A més, els joves reben invitacions per a assistir a un partit del primer equip i són convidats a entrenar amb els equips de base per a conéixer millor aquest esport.

La iniciativa no només es realitza als col·legis de Benicarló, sinó també de localitats properes com Càlig i Santa Magdalena des de la darrera temporada. I sempre amb la mateixa gran acceptació per part dels nens.