El CD Benicasim està vivint una nova temporada que vé marcada per l’important procés de reestructuració en el que es troba immers aquest club en l’actualitat.

Després d’un recorregut amb més ombres que llums durant els darrers anys, sembla que ja està prop el moment en el que es puguen començar a arreplegar els fruits d’una gestió més correcta, i tot apunta a que la temporada 2018-19 ja es voran els seus resultats.

Els bons coneixedors del futbol provincial ja estan al corrent de que fa un parell d’anys el club rojiblanc va tocar fons, immers en una situació de deutes i diversos impagaments, i va ser llavors quan es va posar al capdavant l’empresa Impala Sportclub & Spa i Simón Casinos.

Després d’un primer any en el qual va ser necessari adaptar-se a la situació amb la qual s’arribava al club de Benicàssim, els nous responsables ja es van plantejar com un repte personal tornar al club al lloc on li correspón estar després dels seus 75 anys d’història i tenint en compte que es tracta d’un dels clubs decans del futbol castellonenc.

Aquest curs 2017-18, amb l’arribada dels coordinadors Eloy Capilla i Joan Bellido, s’ha augmentat el nombre de llicències federatives amb un nou equip amateur, s’ha crescut en nombre d’equips participants al II Torneig Ciutat de Benicàssim, s’ha obert un canal de Youtube amb reptes futbolístics que ha superat fa poc les 3.000 visualitzacions (Canal: C.D. Benicasim).

A més, són diverses les empreses locals que s’han involucrat de forma activa en el projecte, com Decomadera, Amigo 24 Movilidad Personal i el mateix Ajuntament de Benicàssim.

La propera temporada es presenta encara més il·lusionant amb aquesta nova gestió i etapa de remodelació que està vivint el club. Ja s’ha començat a perfilar els planters dels diversos equips amb els respectius entrenadors, així com a organitzar jornades de tecnificació i gestionar un campus d’estiu.

Totes aquestes iniciatives fan afirmar des del club que la propera temporada ja es contarà amb un equip federatiu en totes les categories competitives.

El CD Benicasim tornarà així al lloc que li pertany, obrint una nova etapa marcada per una progressió constant.

NOM DEL CLUB:

CLUB DEPORTIVO BENICASIM.

ANY DE FUNDACIÓ:

1947.

PRESIDENT:

DANIEL ROKISKI.

TERRENY DE JOC:

MUNICIPAL TORRE SAN VICENTE.

EQUIPACIÓ:

ROIG I BLANC.

PRIMER EQUIP:

PRIMERA REGIONAL (GRUP I).