Els jugadors del benjamí de primer any del CD Castellón van demostrar el darrer cap de setmana que la base albinegra apunta molt alt aquesta temporada. Els joves futbolistes es van emportar el trofeu en la novena edició del torneig Lo Campanar d’Alcalà de Xivert, que s’ha convertit ja en un dels més espectaculars de la província de Castelló.

L’equip benjamí orellut es va imposar en la final al del Primer Toque, mentre que l’Unió Esportiva Vinaròs CF va acabar tercer després de guanyar en la final de consolació al CD Cabanes, que va tancar el quadre d’honor en aquesta categoria.

El conjunt del club amfitrió, el CF Alcalà, juntament amb el Villarreal CF i l’Orpesa CF, van completar el cartell d’un torneig que va tornar a reunir el diumenge els millors equips benjamins de primer any de la província.

Un esdeveniment esportiu que ja va començar el dissabte amb la competició dels prebenjamins de primer any. En aquest cas va ser el representant del Levante UD el que es va proclamar campió, gràcies a la seua victòria davant l’UE Vinaròs CF en una emocionant final. Per la seua banda, el Villarreal CF va completar el podi en guanyar el CF Alcalà.

En aquesta categoria la resta de participants de l’edició d’enguany van ser els representants del CD Cabanes, el Benicarló BF i el mateix CD Castellón.

En total la gran festa del futbol base d’Alcalà va reunir durant tot el cap de setmana més de 250 joves jugadors, que van fer gaudir amb el seu joc a centenar de persones al camp de San Fernando. Aquesta edició del torneig va tindre la col·laboració especial de Cruz Roja Alcalà de Xivert-Alcossebre i el patrocini de l’Ajuntament, Melón Bruñó, Tomata de Penjar d’Alcalà de Xivert i Hotel Servigroup Romana.