El CD Castellón ha encetat aquesta temporada una nova etapa amb el canvi de gestors. Una renovació que també s’ha portat a terme en els 20 conjunts de base, que seran presentats demà a les 16.30 hores a l’estadi Castalia.

El coordinador de la base albinegra, Fernando Ramírez, qui s’estrena en aquest càrrec després de cinc anys entrenant equips de la pedrera del CD Castellón, explica que no ha sigut fàcil aconseguir un bon inici de temporada, ja que «el 12 de juny va començar la nova directiva i per a confeccionar els equips de futbol base ens va costar prou, sobretot pel que fa al fubol8 degut a les dates a les que estàvem». La clau va ser que «els entrenadors de la casa ens van ajudar molt».

Un equip que ha patit nombrosos canvis és el juvenil A, ja que la majoria dels jugadors van pasar a categoría superior, per la qual cosa es va tindre que fer un equip quasi nou, al igual que amb l’infantil A que juga a la lliga autonòmica.

Precisament aquest darrer equip ha sigut una de les millors sorpresas en l’arranc de la competició, ja que tot i la seua important renovació, amb jugadors de la casa i d’altres nous, està rendint a un gran nivell i és un dels equips que millor juga a futbol.

prop de la zona d’ascens / Pel que fa al juvenil A, tot i que va començar molt bé, mantenint-se setmana rere setmana en la zona d’ascens, el darrer mes ha patit una mala ratxa. Tot i això, es manté a tres punts de l’ascens.

Un altre dels equips claus és el cadet A, ja que marca ascensos i descensos. La darrera temporada va concloure amb l’ascens a lliga autonómica i ara li està costant d’aclimatar-se al ritme superior d’aquesta categoria, on la permanència és l’objectiu principal.

A més de l’ascens del juvenil A i la permanència del cadet A, els altres objectius són que el cadet B guanye la lliga per a pujar a preferent i que el cadet C faci el mateix. Ara tots dos estan en el bon camí, ja que van líders als seus grups.

El juvenil C és un altre dels equips que porten una bona marxa enguany, ja que s’ha situat en llocs destacats, mentre que l’infantil B està per ara fóra dels llocs de descens. Està així aconseguint el seu principal objectiu, que té molt de mèrit ja que l’equip està format per infantils de primer any i juguen en preferent, de manera que estan agafant molta experiència per a l’any que ve jugar a autonòmica.

La categoría aleví és una de les que dóna més alegries, ja que els equips A, B i C estan de ple en la lluita per ser campions de lliga, i no els hi va al darrere el D, que també s’ha situat en llocs de privilegi, mentre l’E es defén en la meitat de la taula. L’aleví C precisament ha protagonitzat la major golejada fins ara, un 15-0 davant del Burriana.

I si mirem els més menuts, el que més destaca és un dels més joves, el prebenjamí B, que s’ha situat en llocs davanters. I el millor encara està per arribar.