NOM DEL CLUB:

CLUB DEPORTIVO SAN LORENZO DE CASTELLÓN.

ANY DE FUNDACIÓ:

1987.

PRESIDENT:

LUIS SOLERA.

TERRENY DE JOC:

PARC MÈRIDA.

EQUIPACIÓ:

BLANCA I BLAVA.

PRIMER EQUIP:

SEGONA REGIONAL. GRUP II.

El CD San Lorenzo de Castellón es va crear l’any 1987, quan la primera junta directiva ja va formar un aleví, un infantil, un cadet i l’amateur. Llavors encara es jugava en camps de terra que s’omplien de pares i mares, els quals compartien la passió pel futbol dels seus fills.

Ja en 2008 es va passar a les noves instal·lacions del Parc Mèrida, amb gespa artificial, de la mà del president Juan Miguel Cantos.

Aquesta temporada tenen una desena d’equips de base, a més d’un femení, i tots s’esforcen per aprendre i millorar.

L’oferta formativa del club ha millorat de manera considerable durant les darreres tres temporades, en les quals s’ha passat a tindre personal titulat en totes les categories i s’ha professionalitzat l’apartat físic. Així, es dedica un dia a preparació específica amb Ignacio Miravet, que té molta experiència a nivell autonòmic.

El club també dóna les majors facilitats als seus jugadors a l’hora de fer proves per a altres clubs de major entitat. De fet, ja són més de 10 xiquets els que han tingut l’oportunitat de participar en aquestes captacions. A més, recentment han sigut convocats tres jugadors per la selecció autonòmica sub-12.

El bon treball del club castellonenc es posa de manifest en casos com el de Txema Villajos, qui feia clínics amb el president de l’escola i ha passat ara a l’equip juvenil B del Villarreal CF.

Dins de l’aposta del club pel futbol femení, que l’ha portat a tindre l’únic equip femení de base de la ciutat de Castelló, ara l’objectiu és tindre la propera temporada un infantil cadet femení. Ja tenen 12 jugadores i des del dilluns 19 a les 19.00 hores comencen els entrenaments per a tindre més jugadores.