+
Accede a tu cuenta

 

O accede con tus datos de Usuario El Periódico Mediterráneo:

Recordarme

Puedes recuperar tu contraseña o registrarte

 
 
   
 
 

san lorenzo castelló El club de futbol

CD San Lorenzo, un club amb fortes arrels que creix amb molta fermesa EN FEMENÍ

El club ha millorat molt la seua oferta formativa durant els darrers tres anys i ha professionalitzat l’apartat físic

 

INF.: Abel, Manuel, Pascual, David G., David E., David A., Rubén, Nacho, Carlos F., Carlos M., Adnan, Dani, Isaac, Gabriel, Alejandro Bort, Eddy, Enrique, Adil, Ilias, Marco i Marcos. - MEDITERRÁNEO

CADET A: Eric, Denis, Dali, Manuel V., Teba, Iker, Valls, Aketza, Gonzalo, Juan, Jonatan, Sergio, Miguel, Alejandro i Oualid. Entrenador: Raúl Pérez. - MEDITERRÁNEO

MIGUEL MORA
17/02/2018

NOM DEL CLUB:

CLUB DEPORTIVO SAN LORENZO DE CASTELLÓN.

ANY DE FUNDACIÓ:

1987.

PRESIDENT:

LUIS SOLERA.

TERRENY DE JOC:

PARC MÈRIDA.

EQUIPACIÓ:

BLANCA I BLAVA.

PRIMER EQUIP:

SEGONA REGIONAL. GRUP II.

El CD San Lorenzo de Castellón es va crear l’any 1987, quan la primera junta directiva ja va formar un aleví, un infantil, un cadet i l’amateur. Llavors encara es jugava en camps de terra que s’omplien de pares i mares, els quals compartien la passió pel futbol dels seus fills.

Ja en 2008 es va passar a les noves instal·lacions del Parc Mèrida, amb gespa artificial, de la mà del president Juan Miguel Cantos.

Aquesta temporada tenen una desena d’equips de base, a més d’un femení, i tots s’esforcen per aprendre i millorar.

L’oferta formativa del club ha millorat de manera considerable durant les darreres tres temporades, en les quals s’ha passat a tindre personal titulat en totes les categories i s’ha professionalitzat l’apartat físic. Així, es dedica un dia a preparació específica amb Ignacio Miravet, que té molta experiència a nivell autonòmic.

El club també dóna les majors facilitats als seus jugadors a l’hora de fer proves per a altres clubs de major entitat. De fet, ja són més de 10 xiquets els que han tingut l’oportunitat de participar en aquestes captacions. A més, recentment han sigut convocats tres jugadors per la selecció autonòmica sub-12.

El bon treball del club castellonenc es posa de manifest en casos com el de Txema Villajos, qui feia clínics amb el president de l’escola i ha passat ara a l’equip juvenil B del Villarreal CF.

Dins de l’aposta del club pel futbol femení, que l’ha portat a tindre l’únic equip femení de base de la ciutat de Castelló, ara l’objectiu és tindre la propera temporada un infantil cadet femení. Ja tenen 12 jugadores i des del dilluns 19 a les 19.00 hores comencen els entrenaments per a tindre més jugadores.

Buscar tiempo en otra localidad