NOM DEL CLUB:

CLUB DEPORTIVO TONÍN.

ANY DE FUNDACIÓ:

1980.

PRESIDENT:

ANTONIO NAVARRO MANZANARES.

TERRENY DE JOC:

GRAN VÍA.

EQUIPACIÓ:

ROJA, NEGRA I BLANCA.

NOMBRE D’EQUIPS:

13.

El CD Tonín celebra aquesta temporada 40 anys d’història i ho fa sent, com des dels seus inicis, un referent en el futbol base castellonenc. En el seu ADN es mantenen els mateixos valors amb els quals va nàixer fa ara quatre dècades, il·lusió, disciplina, companyerisme, esforç i, en definitiva, perseguir la formació integral dels xiquets i xiquetes que en algún moment han format part de la seua historia. Així, continua entenent el futbol com un canalitzador més en el desenvolupament com a persones i, de vegades, jugadors de futbol.

Una cosa tan senzilla i complicada a la vegada només és posible amb treball i dedicació de directius, coordinadors i entrenadors. A tots els que en el seu dia van formar part i als que hi són ara, el reconeixement d’una tasca desinteressada, honesta i sacrificada.

Aquesta nova temporada el CD Tonín competeix amb un equip juvenil, un cadet i un infantil en futbol-11, mentre que en futbol-8 té tres alevins, quatre benjamins i dos prebenjamins, a més dels menuts de l’escoleta. També tenen l’escola de porters, totes dues a càrrec de Cristian, que contagia als joves amb el seu entusiasme, treball i il·lusió.

El club treballa en la consolidació d’una estructura, en la qual es conjuguen equips amb nivell futbolístic amb l’escola de futbol propiament dita, oferint l’oportunitat de jugar a tots els joves als que els agrada el futbol, o que els abellix fer un esport, minimitzant els resultats.

Com a projecte més inmediat, el club treballa en la creació d’un torneig per a commemorar el seu aniversari. També preparen el VIII Campus a Gran Vía.