NOM DEL CLUB:

CLUB DEPORTIVO TONÍN.

ANY DE FUNDACIÓ:

1980.

PRESIDENT:

ANTONIO NAVARRO MANZANARES.

TERRENY DE JOC:

GRAN VÍA.

EQUIPACIÓ:

ROIG, NEGRE I BLANC.

NOMBRE D’EQUIPS:

DOTZE.

El Club Deportes Tonín, sens dubte un dels clubs històrics del futbol base provincial i autonòmic, segueix com sempre mostrant els seus principis tradicionals, basats en la formació integral dels xiquets i xiquetes que juguen als seus equips. I és que en aquest club consideren el futbol com un canalitzador més per al desenvolupament dels joves, en el qual li donen la màxima importància als valors que confereix la seua pràctica, com esforç, sacrifici, disciplina, competitivitat, companyerisme, etc.

Pertànyer a aquest club de la capital de la Plana és assumir valors basats en el respecte, consideració i conductes adquades capa tots i cadascun dels que participen en cada entrenament, en cada partit o en cada encontre de futbol en el que hi participen.

Durant aquesta temporada el CD Tonín competeix amb un equip cadet i dos infantils, pel que fa al futbol 11, mentre que en futbol 8 té dos equips alevins, tres benjamins i un prebenjamí, a més de l’escoleta.

També té una escola de porters, en la qual Óscar Sales transmet els seus coneixements amb la energia i l’entusiasme que el caracteritzen.

Pel que fa als projectes de futur, el club continua treballant per a consolidar la seua estructura, en la qual es conjuguen equips amb nivell futbolístic amb l’escola de futbol propiament entesa, oferint l’oportunitat de jugar a tots aquelles als qui els agrada el futbol, o que simplement volen practicar un esport, minimitzan els resultats classificatoris.

A més, la primera quinzena de juliol ortanitzaran la sisena edició del seus campus de futbol, en el qual participarà un any més el seu benvolgut amic Álex Felip, exjugador del CD Castellón.