La família grauera la qual integra els equips del CE Grau segueix creixent a poc a poc, amb un balanç molt positiu pel que fa a la present temporada 2017-18, en la qual el club ha tingut prop d’un centenar d’esportistes distribuit en un total de set equips.

Pel que fa als conjunts de formació, els més joves són els alevins, que s’han classificat com a primers del seu grup sense cap derrota durant la segona fase de la competició i amb només una en la primera fase. Aquest equip participa en la lliga del Patronat d’Esports de l’Ajuntament de Castelló, sota la direcció de Francesc Alted, que té la col·laboració dels jugadors del cadet Juan i Toni.

L’equip infantil, entrenat per Jeffrey Zelaya, ha debutat enguany en les competicions d’Iniciació al Rendiment, davant clubs d’altres poblaciones de les províncies de Castelló i València.

Per la seua banda, el cadet d’Iniciació al Rendiment, després de l’any del seu debut en aquest tipus de competicions ha quedat també primer del seu grup, la qual cosa té més mérit si es té en compte que set dels seus jugadors eren infantils l’any passat. A més, i sota la direcció d’Alejandro García, no han perdut cap partit en la segona fase de la competició i només un durant la primera.

El júnior, el qual marca el pas als amateurs, és sisé a la lliga regular de Primera Zonal, entrenat per Óscar Pastor i Iván Parrilla.

El Restaurante El Refugio CE Grau CAstelló s’ha classificat tercer en Primera Zonal i ha aconseguit l’ascens a Preferent, mentre que el Ferretería Escrig CE Grau Castelló, entrenat per Arturo Quiñonero, és cinqué a la categoria autonòmica. Per últim, els Águilas CE Grau Castelló són els veterans, que juguen la lliga local del Patronat d’Esports.

El club segueix treballant fort per a consolidar la seua base i augmentar el nombre d’equips.

NOM DEL CLUB:

CLUB ESPORTIU GRAU DE CASTELLÓ.

ANY DE FUNDACIÓ:

2000.

PRESIDENT:

MANUEL PEGUEROLES.

PAVELLÓ:

CIUTAT DE CASTELLÓ I COL·LEGI

LA MARINA.

EQUIPACIÓ:

VERDA.

NOMBRE D’EQUIPS:

SET.