Un suport fonamental. Els usuaris de Creixem van recórrer els més de 75 quilòmetres que separen la ciutat de Vinaròs de Vila-real amb un únic objectiu: animar l’infantil A en el seu important partit de lliga davant l’equip del CD San Marcelino.

Centrats en el xoc que anaven a disputar, els joves talents del conjunt groguet van rebre la sorpresa durant la prèvia del partit. Abans de saltar al terreny de joc, van saludar els seus amics de Creixem, amb els quals guarden una especial relació gràcies a la iniciativa d’Endavant Igualtat.

Per a arrodonir la jornada del dissabte, els menuts usuaris de l’associació del Baix Maestrat van immortalitzar la seua visita fent-se una fotografia amb els jugadors de la Cantera Grogueta.

empat / Posteriorment, el grup es va acomodar a les grades del camp 5 de la Ciutat Esportiva per a gaudir amb un partit vibrant que, per desgràcia, no va concloure amb victòria grogueta. L’infantil A va signar taules amb el CD San Marcelino, tot i la superioritat mostrada per part del conjunt groguet durant els 90 minuts del partit. Segur que en la propera visita de Creixem, la sort somriu els groguets i poden regalar-los una victòria als seus amics de Vinaròs.

El proper dijous 20 de febrer, coincidint amb la tradicional festa del pijama de Vinaròs, els jugadors de l’infantil A es disfressaran amb la seua roba d’anar per casa per a passejar per la localitat, acompanyats pels menuts de Creixem i completaran una gran jornada amb un berenar en la Penya del Villarreal CF Llangostí Groc de Vinaròs.

La vinculació entre el Villarreal i Creixem va molt més enllà de la iniciativa Endavant Igualtat. Cal recordar que l’associació ja va ser protagonista en el partit entre el primer equip groguet i el RCD Espanyol que es va disputar el darrer mes de gener.

El centre vinarossenc va ser el beneficiari de la Grada Solidària d’aquell partit. A més, van acudir a gaudir del duel des de les grades de l’Estadi de la Ceràmica i fins i tot es van fotografiar, durant la prèvia del partit, amb l’onze del Villarreal CF.

noves instal·lacions / Per si fora poc, fa cinc mesos es va inaugurar l’ampliació de les instal·lacions de Creixem, unes obres que van tindre el suport econòmic del club groguet. L’acte d’inauguració va estar liderat pel president groguet, Fernando Roig.

De fet, també van acudir altres representants polítics, com ara el president de la Diputació de Castelló, José Pascual Martí, o el mateix alcalde de la ciutat de Vinaròs, Guillem Alsina.