+
Accede a tu cuenta

 

O accede con tus datos de Usuario El Periódico Mediterráneo:

Recordarme

Puedes recuperar tu contraseña o registrarte

 
 
   
 
 

CF ANDIAMO vila-real El club de futbol

El CF Andiamo Vila-real consolida el seu projecte de formació per al futbol TRAJECTÒRIA

El club ha canviat la seua manera de treballar i ara manté molt més informats als pares i mares dels seus jugadors

 

INF. B: Alejandro C., Carles, Héctor, Joan, Yeray P., Alejandro T., Yeray G., Ismael, Pol, Miguel, Carlos, David, Alexander, Alejandro M., Sergi, Lautaro, David, Andoni, Rubén L., Rubén A. i Marc. - MEDITERRÁNEO

CADET: Iker, Miguel Ángel, Sebastián Fabián, Miquel, Pablo, Santiago, Jordi, Luis, Álex, Matías, Alejandro i Sergi. - MEDITERRÁNEO

MIGUEL MORA
15/02/2020

NOM DEL CLUB:

CLUB DE FÚTBOL ANDIAMO VILA-REAL.

ANY DE FUNDACIÓ:

2012.

PRESIDENT:

MARIO A. LLÁCER.

TERRENY DE JOC:

MUNICIPAL FUNDACIÓ FLORS.

EQUIPACIÓ:

GROGA I ROJA.

PRIMER EQUIP:

SEGONA REGIONAL, GRUP 2.

El CF Andiamo Vila-real ha arribat ja a la seua maduresa com a escola de futbol després de les darreres cinc temporades, amb una estructura molt forta pel que fa a organigrama i formació, després d’haver canviat la seua manera de treballar. Enguany han apostat per mantindre més informats als pares i mares respecte al que es treballa amb els seus fills, perquè ells mateixos puguen observar la seua evolució.

El seu objectiu principal és la formació, i tenen una bona base pel que fa al futbol-8 amb tres equips per categoria, a més dels menuts de l’escoleta.

en femení / El club també treballa en nous projectes, com ha sigut el futbol femení. L’any passat van llançar la formació d’un equip de futbol-8 femení i enguany han aconseguit potenciar aquesta secció amb dos equips de futbol-8 i un infantil-cadet, la qual cosa els converteix en un dels clubs de referència del futbol femení a la província de Castelló.

L’objectiu que es marquen a llarg termini és continuar potenciant la seua base per a ser més competitius, i que quan els xiquets i xiquetes que porten anys al club arriben a categories superiors puguen aconseguir ascensos en el futbol-11. De fet, una de les grans notícies és que l’any que ve arribaran al futbol-11 els xiquets que van entrar en l’escola de l’Andiamo des del primer dia en categoria querubí.

La formació dels seus entrenadors és molt important, per això fant reunions constants i també disposen d’una sala de reunions i formació pròpia a la seua seu.

El club té una bona relació amb el Villarreal CF i any rere any algun dels jugadors de l’Andiamo s’incorpora als equips de base groguets o entrena amb ells.

Buscar tiempo en otra localidad