NOM DEL CLUB:

CLUB DE FÚTBOL ANDIAMO VILA-REAL.

ANY DE FUNDACIÓ:

2012.

PRESIDENT:

MARIO A. LLÁCER.

TERRENY DE JOC:

MUNICIPAL FUNDACIÓ FLORS.

EQUIPACIÓ:

GROGA I ROJA.

PRIMER EQUIP:

SEGONA REGIONAL, GRUP 2.

El CF Andiamo Vila-real ha arribat ja a la seua maduresa com a escola de futbol després de les darreres cinc temporades, amb una estructura molt forta pel que fa a organigrama i formació, després d’haver canviat la seua manera de treballar. Enguany han apostat per mantindre més informats als pares i mares respecte al que es treballa amb els seus fills, perquè ells mateixos puguen observar la seua evolució.

El seu objectiu principal és la formació, i tenen una bona base pel que fa al futbol-8 amb tres equips per categoria, a més dels menuts de l’escoleta.

en femení / El club també treballa en nous projectes, com ha sigut el futbol femení. L’any passat van llançar la formació d’un equip de futbol-8 femení i enguany han aconseguit potenciar aquesta secció amb dos equips de futbol-8 i un infantil-cadet, la qual cosa els converteix en un dels clubs de referència del futbol femení a la província de Castelló.

L’objectiu que es marquen a llarg termini és continuar potenciant la seua base per a ser més competitius, i que quan els xiquets i xiquetes que porten anys al club arriben a categories superiors puguen aconseguir ascensos en el futbol-11. De fet, una de les grans notícies és que l’any que ve arribaran al futbol-11 els xiquets que van entrar en l’escola de l’Andiamo des del primer dia en categoria querubí.

La formació dels seus entrenadors és molt important, per això fant reunions constants i també disposen d’una sala de reunions i formació pròpia a la seua seu.

El club té una bona relació amb el Villarreal CF i any rere any algun dels jugadors de l’Andiamo s’incorpora als equips de base groguets o entrena amb ells.