NOM DEL CLUB:

CLUB FÚTBOL BASE NUEVO BURRIANA.

ANY DE FUNDACIÓ:

2006.

PRESIDENT:

JUAN MIGUEL CARREGUÍ.

TERRENY DE JOC:

LLOMBAI.

EQUIPACIÓ:

BLAVA I BLANCA.

NOMBRE D’EQUIPS:

10.

El Burriana Fútbol Base, un dels referents d’aquest esport a Borriana, s’ha centrat aquesta temporada en el futbol-8 després de la fusió amb el CD Salesianos, amb la qual cosa tot el seu futbol-11 ha passat a l’Atlético Burriana-Salesianos. A més, el club estrena nom, CF Base Nuevo Burriana, mantenint la junta directiva.

L’objectiu principal de l’escola no ha canviat, i no és altre que continuar creixent en l’àmbit esportiu. El desig és mantindre els equips d’enguany per a la propera temporada i provar de tindre quatre de xiquetes en lloc dels dos actuals, ja que la temporada vinent les categories femenines, que ara són dues, s’equiparen amb les del futbol masculí.

Pel que fa als majors de la seua base, l’objectiu dels alevins és estar entre els tres primers classificats de les seues lligues i preparar aquests jugadors perquè donen el salt a futbol-11 amb les millors garanties d’èxit.

En les categories benjamí i prebenjamí busquen més la formació en valors esportius i d’equip que els resultats. En el club volen que els menuts gaudeixen amb el futbol i aprenguen el màxim possible, ja que tindran molt de temps per a competir.

El Nuevo Burriana continua a més apostant per la formació específica de porters, on els seus xiquets i xiquetes treballen eixa demarcació amb dues sessions setmanals de 45 minuts cadascuna.

telegram / Una de les novetats d’enguany és que han obert un canal públic de Telegram, on pares i aficionats al futbol base local poden estar informats del dia a dia de l’escola. També s’ha creat el compte comunicacion@burrianafutbolbase.com on qualsevol persona pot fer-los arribar els seus suggeriments.