El Club de Fútbol Fomento Castellón està d’enhorabona. El projecte esportiu i social promogut per Facsa, celebra aquesta setmana el seu segon aniversari. Un club compromés amb el progrés de l’esport base a Castelló que ha aconseguit, durant els seus dos primers anys de vida, consolidar-se en diverses categories de la lliga provincial.

Més enllà de la competició, el club segueix realitzant diverses iniciatives amb l’objectiu de promocionar l’esport i valors com el companyerisme o el treball en equip. Tres campus, un a l’estiu, un altre durant la Setmana Santa i un tercer al Nadal, els quals reuneixen a nombrosos xiquets i xiquetes des dels 4 i fins els 15 anys per a perfeccionar la seua tècnica amb el baló, han consolidat un projecte el qual també inclou la celebració de competicions pròpies com el Torneig de Nadal ‘Trofeu Facsa’, el qual en la seua segona edició, durant les passades festes, va reunir una trentena d’equips procedents de diversos punts de la província.

moltes novetats / Pel que fa a la temporada 2017-18, el CF Fomento Castellón ha presentat diverses novedats. A més de tindre un ampli i preparat cos tècnic, entre altres el club ha incorporat durant la present campanya Fran Torres, el qual en el seu moment va ser internacional amb la selecció nacional de futbol sala i ara entrena a un dels equips de benjamins. Per altra banda, el club ha debutat en la categoria cadet, continuant amb el seu progressiu creixement. I és que en aquesta segona temporada ha doblat el nombre d’equips del seu debut amb huit federats, a més dels menuts del’escoleta.

De fet, per a la propera tamporada 2018-19 ja s’ha confirmat que el CF Fomento Castellón tindrà representació a la categoria de juvenils (fins els 19 anys).

Cal recordar que les inscripcions ja estan obertes, tant mitjançant la pàgina web www.cffomentocastellon.com com al telèfon 672720458. Les noves inscripcions que es realitzen abans del 15 de juny tenen a més un 50% de descompte, i cal recordar que l’escoleta (2014 i 2013) és gratuïta durant tota la temporada.

El Club de Fútbol Fomento Castellón va iniciar la seua trajectòria a la temporada 2016-2017 amb l’objectiu de fomentar la pràctica de l’esport i promoure valors humans com el respecte, la superació i l’esperit esportiu.

Un projecte impulsat per Facsa el qual pretén contribuir a la vertebració del futbol base provincial i promoure un estil de vida saludable entre els més joves.

Al capdavant està l’equip tècnic liderat per Pepe Morata com a director esportiu i José Pascual Arnal com a coordinador.

I tot això amb les instal·lacions de la Ciutat Esportiva Facsa, amb dos camps de gespa natural i dos més de gespa artificial, amb aforament per a 600 persones.