NOM DEL CLUB:

CLUB DE FÚTBOL FOMENTO DE CASTELLÓN.

ANY DE FUNDACIÓ:

2016.

PRESIDENT:

MIGUEL TENA.

TERRENY DE JOC:

CIUTAT ESPORTIVA FACSA.

EQUIPACIÓ:

BLAU CLAR I NEGRE.

PRIMER EQUIP:

SEGONA REGIONAL.

El CF Fomento de Castellón viu ja la quarta temporada des de la seua creació per part de Facsa. Un periode en el qual ha fet gala d’una filosofia amb una clara vocació de formació, on valors com el treball, l’esforç, el sacrifici, l’humiltat, el treball en equip, la solidaritat i el compromís són les seues claus d’identitat.

Aquesta temporada la base del club està formada per nou equips, més l’escoleta, amb 165 jugadors inscrits. El club disposa d’unes instal·lacions excepcionals, amb dos camps de gespa natural i dos més de gespa artificial. Un d’aquests ha renovat la gespa d’última generació fa cosa d’un mes. Bona prova de la qualitat d’aquests camps és que ja han sigut visitats per la selecció espanyola sub-21, amb una estada prèvia al partit internacional a Castalia davant Montenegro i amb una jornada de tecnificació protagonitzada per les seleccions provincials infantils i cadets.

També s’ha millorat el bar, amb una nova terrassa amb vela i ampliació de la cuina. S’ha ampliat a més la sala lectiva i de treball per a pares i germans dels jugadors, i s’ha instal·lat un desfibrilador, amb la qual cosa la ciutat esportiva s’ha convertit en una zona cardio protegida, en la qual tot el personal ha rebut la formació necessària.

També disposen d’una gran sala d’estudi o d’espera equipada amb wifi, i gimnàs totalment equipat. El club té nous projectes per a millorar les instal·lacions però encara no poden donar-los a conéixer.

fisioterapeuta / S’ha renovat una temporada més el fisioterapeuta del club, que atén als jugadors de la base els dimarts i els dissabtes, i que també viatja amb l’equip amateur.

En l’àmbit esportiu, els entrenadors disposen de la titulació requerida i els jugadors que acaben del juvenil ja poden jugar a l’amateur en Segona Regional.

Però el gran valor del CF Fomento de Castellón és la gran família en la que se està convertint, amb jugadors, pares, mares, familiars, tècnics, ajudants i la resa del personal del club.