NOM DEL CLUB:

CLUB DE FUTBOL PLATGES DE MONCOFA.

ANY DE FUNDACIÓ:

2012.

PRESIDENT:

DANIEL DIAGO ARAGONÉS.

TERRENY DE JOC:

MUNICIPAL DE MONCOFA.

EQUIPACIÓ:

ROJA I NEGRA.

NOMBRE D’EQUIPS:

SET.

El CF Platges de Moncofa és una escola de futbol base la qual en molt poc temps ha aconseguit mantindre un equip en cada categoria de la lliga.

Pel que fa al futbol 11, aquesta temporada té un equip juvenil, un cadet i un infantil, tot i la dificultat que acostuma a tindre el formar aquests equips. Els tres han sabut competir a les seues respectives lligues i han realitzat molt bons partits.

Els juvenils han destacat per jugar al màxim en cada partit, i tot i les grand dificultats d’aquesta temporada han sabut donar el millor fins al final.

Per la seua banda, els cadets han demostrat ser un gran equip, amb partits d’una elevada qualitat futbolística.

Pel que fa als infantils, han afrontat un gran canvi com és passar del futbol 8 al futbol 11, però ho han assumit a la perfecció i cal felicitar-los pels resultats que han obtingut enguany.

En futbol 8 els jugadors de l’aleví han protagonitzat una segona volta del campionat espectacular, en la qual han remuntat posicions fins a quedar entre els cinc millors de la competició.

Els benjamins han donat un exemple d’esforç i han viscut partits realment emocionants, mentre que el prebenjamí ha fet història ja que s’ha convertit en el primer equip del club en guanyar una lliga. Ho han fet a més amb uns resultats extraordinaris i amb només una derrota en tot el campionat. Han obtingut 81 punts amb 237 gols a favor i només 29 en contra, uns nombres que ja parlen per si mateixos d’una gran temporada.

El club té ara moltes esperances posades en la propera temporada 2018-19, en la qual esperen aconseguir grans resultats en totes les categories.

campus / Per segon any consecutiu organitzen el seu campus de tecnificació, del 9 al 13 de juliol en horari de 9.30 a 14.00 hores, on els entrenadors són de primer nivell i es realitza tant la preparació de jugadors com de porters, per la qual cosa és un campus complet i professional.