NOM DEL CLUB:

CLUB DE FUTBOL RAFALAFENA.

ANY DE FUNDACIÓ:

1987.

PRESIDENT:

CÁNDIDO RUIZ SÁNCHEZ.

TERRENY DE JOC:

POLIESPORTIU RAFALAFENA.

EQUIPACIÓ:

VERMELLA.

PRIMER EQUIP:

PRIMERA REGIONAL.

El CF Rafalafena ha complit enguany el seu 30é aniversari, tot un motiu de celebració per a un club que des de la seua fundació oficial l’any 1987 ha alcançat un important paper en el futbol base de la ciutat de Castelló.

Molt arrelat al barri i sempre en estreta col·laboració amb l’associació de veïns de Rafalafena, desenvolupa la seua activitat esportiva a les instal·lacions municipals de Rafalafena.

Aqueta temporada el club té un total de 22 equips federats, 12 d’ells de futbol 8 i 10 de futbol 11, inclós entre aquests darrers un conjunt femení. Tot això, unit al cos tècnic, suposa una massa social de més de 400 persones.

una gran familia / L’objectiu social del club és desenvolupar esportistes, aconseguir que els xiquets es relacionen entre ells, saber com afrontar un triomf o una derrota. En definitiva, gaudir d’un esport al que tots en aquest club estimen, i integrar a tots els jugadors en una gran família.

Pel que fa a l’aspecte esportiu, els objectius es centren primer en ensenyar a dominar aspectes técnics bàsics del joc, així com a exercitar habilitats motores i aplicar principis tàctics, que siguen la identitat del club, que se’ls conega pel bon trate al baló i per un sistema de joc definit que comence en el primer equip i acabe en la base.

Per a aconseguir aquests objectius, el club està treballant per a incorporar a gent jove i preparada, que prenga les rendes de l’àrea esportiva per a donar un pas important pel que fa a la qualitat de l’aprenentatge dels jugadors i tècnics.

felipe bonillo / Cal destacar que una de les persones més importants del club és Felipe Bonillo, ja que sense ell moltes de les fites aconseguides en l’àmbit organitzatiu no haurien sigut possibles, ni tampoc es podrien plantejar tota una sèrie de projectes de futur que ja s’estan posant en marxa. I és que ara mateix l’organització del Rafalafena no es podria imaginar sense la seua imprescindible participació.