NOM DEL CLUB:

CLUB DE FUTBOL SAN PEDRO.

ANY DE FUNDACIÓ:

1948.

PRESIDENT:

DEMETRIO TABOADA

TERRENY DE JOC:

SAN PEDRO.

EQUIPACIÓ:

BLAVA.

PRIMER EQUIP:

REGIONAL PREFERENT.

Uns 400 jugadors i jugadores són el present i el futur del Club de Futbol San Pedro. Parlar d’aquest club és parlar del Grau de Castelló. Molts són els anys que han passat des de la seua fundació per la Confraria de Pescadors el 1948. José Canales va ser el primer president i del Camp d’Esports del PInar (1952) es va passar al Javier Marquina (1869).

Després de tots aquests anys, encara perduren i perduraran en el temps valors com el treball en equip, l’educació o el respecte pels altres, però també el saber guanyar i gaudir de l’esport.

Enguany els objectius esportius passen per mantindre la categoria pel que fa als infantils i juvenils, a més de mimar la resta de categories per a que els xiquets i xiquetes gaudeixen amb el futbol. Així, es tractaran d’aconseguir èxits com l’ascens del cadet a la vegada que es centren en ser un club formatiu en el qual el més important són els valors educatius, d’amistat i igualtat.

El club viu ara una gran transformació a nivell organitzatiu, tant pel que fa a la direcció tècnica com a la imatge. Aposten així per una major professionalització de l’esport i per la integració de la dona al futbol.

D’altra banda, el manteniment de l’aula d’estudi, la sala de fisio per a totes les categories, beques que ajuden a integrar al club a les famílies més necessitades, així com potenciar la permanència dels xiquets i xiquetes al club i atraure’n de nous, són alguns dels objectius a curt plaç del club, juntament amb nous tornejos i millores en les instal·lacions.

Però el que de debó marcarà un punt d’arranc cap a un nou San Pedro són les obres de remodelació del Javier Marquina, que es faran enguany amb l’inestimable ajuda de l’Ajuntament de Castelló.