NOM DEL CLUB:

CLUB BALONCESTO CASTELLÓN.

ANY DE FUNDACIÓ:

1975.

PRESIDENT:

VICENT USÓ.

PAVELLÓ:

CIUTAT DE CASTELLÓ.

EQUIPACIÓ:

VERDA I NEGRA.

NOMBRE D’EQUIPS:

21.

El Club Baloncesto Castellón torna a demostrar una temporada més tot el seu potencial esportiu amb 21 equips en les seues seccions femenina i masculina.

La gran novetat d’enguany és l’aparició del grup de babys, la qual cosa augmenta encara més l’extensa base del club, el qual ja tenia equips en totes les categories, tant femenines com masculines, de benjamí a sènior.

Entre tots els conjunts cal destacar l’infantil masculí Maestrat Global CBC i l’aleví femení, els quals han disputat el màxim nivell en les seues respectives categories. També és important l’increment de patrocinadors i col·laboradors, la qual cosa permet la sostenibilitat del club a mig i llarg termini.

Ha augmentat a més el cos d’entrenadors, la qual cosa afavoreix la consecució de tots els objectius esportius que s’ha fixat el club. Aquesta temporada, són els que més conjunts han inscrit en la competició d’Iniciació al Rendiment organitzada per la FBCV, amb un total de 13 equips.

L’aposta per l’esport de formació d’aquest club és molt clara, amb el valor afegit de fomentar-lo tant en xiquetes com en xiquets. De nou aquesta temporada organitzaran les seues tradicionals activitats, el campus Temps de Bàsquet, el memorial Alejandro Fornés, les Jornades de Tecnificació i l’Escoleta d’Estiu.

Mostra de la bona salut esportiva del club i del bon treball tècnic realitzat pels seus entrenadors, és la participació de jugadors i entrenadors en el programa de tecnificació de la FBCV i la participació en els Nacionals en representació de la Comunitat.