Fins a un total de cinc clubs provincials es van desplaçar a Fene, en A Corunya, per a disputar la segona fase de la Lliga Ibèrica de gimnàstica artística femenina, una competició de caràcter nacional que consta de tres fases prèvies i una fase final en les seues tres divisions: B, C i Kids.

La representació provincial va incloure el Club de Gimnàstica Vila-real, el Club Gym-sport Onda, el Club d’Artística Benicà-ssim, el Club de Gimnasia Artística Almazora i el Club Gimnàstic la Plana de la ciutat de Castelló. Aquest darrer va ser el que va aconseguir els millors resultats, durant el cap de setmana ja que dos equips van pujar al podi

La jornada del dissabte es va tancar amb dos clubs provincials en el podi de la subdivisió B. Es va imposar l’equip Hospitalet Warriors (180,300), però el segon lloc va ser per a l’equip del Gimnàstic la Plana (180) format per Ruth Segarra, Nuria Andreu, Marta Pallarés, Mar Batanas i Leire Fernández. Les joves van millorar un lloc la classificació de la primera fase, on van ser terceres, lloc que aquesta vegada va ser per a l’equip de Vila-real (175,450) format per Mar Simón, Sonia Flor, Aitana Sánchez, Mireia Chiva, Míriam López i Solana Marqués. Per la seua banda, el Gym-Sport Onda (166,850) va tancar el top-10 de la categoria.

L’endemà, l’equip de la divisió C del Gimnàstic la Plana (172,100) va pujar al més alt del podi amb Alba Morales, Natalia Prats, Claudia Morte, Natalia Sánchez, Marina Fernández, Erika Traver, Paula López i Lucía Adell,

Per la seua banda l’equip de Benicàssim es va quedar a les portes de pujar al podi amb un quart lloc (169,800), mentre que els conjunts procedents de Vila-real i Almassora es van situar en els llocs 11é i 12é amb 162,700 i 162,350, respectivament.

Les xiques dels equips castellonencs van sentir molt el suport de la seua afició, que es va desplaçar fins a terres gallegues per a animar-les amb els seus aplaudiments. Tots els conjunts van tornar plens d’alegria i amb moltes ganes per a continuar lluitant per arribar a la final d’aquesta competició nacional.