Les instal·lacions del Club de Golf Costa de Azahar de Castelló van vibrar amb tota l’emoció de les semifinals i finals de la fase provincial del XLIII Campionat de la Comunitat Valenciana ‘Memorial Manuel Alonso’ de tenis en categoria infantil.

Les millors raquetes en aquestes edats, tant masculines com femenines, dels diversos clubs de la província van acudir al Club de Golf Costa de Azahar per a participar en aquest campionat classificatori per a l’autonòmic, el qual s’ha convertit ja en tot un clàssic del calendari tant per la seua antiguitat, amb moltes dècades de destacada trajectòria, com pel gran nivell dels jugadors, les millors promeses de la Comunitat Valenciana en aquest esport.

En categoria masculina el triomf va ser per al jugador del Club de Tenis Castellón Daniel Notario, que va aconseguir imposar-se a la final a Didac Chalé, del CT La Closa, per un doble 6-1.

En la lluita pel tercer i quart lloc la victòria va ser per a Davie Mari Musca, que va vèncer a Pedro Sáez i va aconseguir així la classificació per al Campionat Autonòmic, que també atorga la tercera plaça del torneig.

Pel que fa a la categoria femenina, la guanyadora va ser Raquel Almela, del CT Villarreal, que es va imposar a Alba Lozano, del CT Castellón, per un doble 6-3, mentre que en la lluita pel tercer lloc Lucía Fernández va derrotar a Kenya Salvador.

El torneig va destacar a més per un ambient excepcional durant tots els partis, amb la presència de molts aficionats al tenis de la província, que van acudir a les pistes del Club de Golf Costa Azahar per a seguir de prop l’evolució d’aquestos joves tenistes que aspiren en un futur a estar el més a dalt possible.

lliurament de trofeus / El diumenge va concloure la competició amb el lliurament de trofeus als guanyadors i finalistes, posant-se així el punt final a un torneig que de nou ha aconseguit superar les millors expectatives de tots els aficionats.

Cal destacar que en el lliurament de trofeus va participar Amancio Sánchez, president del Club de Golf Costa Azahar; Félix Lafuente, directiu del Club de Golf Costa Azahar i responsable de la secció de tenis i pàdel; Paco Vicent, delegat provincial de la Federació Valenciana de Tenis, i Jorge Bellés, judge àrbitre del torneig provincial.

La competició continua i ara als joves tenistes els espera la fase regional del campionat, que serà classificatòria per al proper Campionat d’Espanya infantil, la qual es disputa des de hui i fins al 6 de maig al Club de Tenis Sueca.