NOM DEL CLUB:

CLUB HANDBOL NULES.

ANY DE FUNDACIÓ:

2009.

PRESIDENT:

HÉCTOR GARCÍA GONZÁLEZ.

PAVELLÓ:

POLIESPORTIU MUNICIPAL.

EQUIPACIÓ:

VERDA I NEGRA.

PRIMER EQUIP:

PRIMERA AUTONÒMICA MASCULINA.

A mitjans de novembre el Club Handbol Nules va presentar al Poliesportiu Municipal d’aquesta localitat els seus sis equips per a aquesta temporada en un acte multitudinari que va omplir les grades de familiars, amics i aficionats al handbol.

El club celebra les 9 temporades des de la seua refundació i ho va fer amb una presentació carregada de sorpreses per a tots. Els integrants dels sis equips van desfilar un a un entre els focus i el calor del públic per a posar de manifest el gran creixement que ha tingut el handbol a Nules, tant a nivell esportiu com social.

Des de benjamí fins a sénior, el CH Nules té equips tant masculins com femenins, i el seu principal objectiu és fomentar la pràctica del handbol com un esport de diversió saludable i de transmissió de valors positius.

Gràcies a aquesta manera de treballar, el club ha aconseguit classificar per a la present temporada a l’equip infantil femení Peusans Nules entre els 20 millors equips de la Comunitat Valenciana, on fins ara està realitzant grans actuacions.

Una altra fita en l’actual campanya és la creació d’un equip sénior masculí, integrat quasi en la seua totalitat per jugadors formats a l’escola del club.

objectiu / El president del club nuler, Héctor García, va anunciar que per a les properes temporades, l’objectiu és completar totes les categories, tant masculines com femenines, la qual cosa passa per «crear una lliga escolar de handbol», que s’espera concretar la temporada vinent.

A l’acte van assistir els representants dels principals patrocinadors de l’entitat: Restaurante L’Alter de Xilxes, Amadeo Martí Carbonell SA i Caixa Rural Nules; així com la regidora d’Esports de l’Ajuntament de Nules, María Jesús Gabaldón. Tots van felicitar al club pel tran greball realitzat des de la seua refundació i van mostrar la seua satisfacció per formar part d’un projecte tan il·lusionant, que vol continuar creixent els propers anys.