NOM DEL CLUB:

CLUB NATACIÓ ALBACORA CASTELLÓ.

ANY DE FUNDACIÓ:

2014.

PRESIDENT:

VÍCTOR NEBOT GÓMEZ.

PISCINA:

SALERA, UJI I COLEGIO LLEDÓ.

EQUIPACIÓ:

VERDA.

NOMBRE D’EQUIPS:

QUATRE.

Pas a pas, i quasi sense proposar-s’ho, el Club de Natació Albacora Castelló va consolidant el seu projecte esportiu.

Aquesta temporada, per exemple, ja es va iniciar amb més socis que l’anterior, i també creixen tant en els grups de xiquets com en la categoria màster.

L’escola per als nadadors que encara no competeixen, els prebenjamins, té més de 50 xiquets i xiquetes que a poc a poc es formen, aprenen a nadar, a cuidar-se i a ser vertaders esportistes.

El grup benjamí està format per deu joves esportistes que estan consolidant un alt nivell competitiu. El club té més nadadors d’aquesta categoria, que continuen aprenent en els grups de l’escola i la propera temporada estaran preparats per a donar el salta a la competició.

Els alevins són el grup més nombrós, amb 13 membres, la majoria dels quals formen el grup amb el qual es va posar en marxa el projecte esportiu del CN Albacora amb l’actual equip tècnic. Tot i la seua joventut, ja que són alevins de primer any, en l’autonòmic d’hivern els xics van aconseguir el 19é lloc d’un total de 45 clubs, mentre que les xiques van quedar en el lloc 32.

En infantil tenen ara sis nadadors, dels quals només competeixen Ángela Barberà, María Izquierdo i Marcos Monferrer.

La nova temporada es va iniciar amb Maite Pinto com a coordinadora de base, Paco Renau com a responsable del treball en sec i Mercedes Aviñó al capdavant. Un equip reforçat amb Marta Salt, Carlos Muñoz i Raquel Artola, els monitors de l’escola.

Enguany han organitzat el tercer Trofeu Albacora, amb 235 alevins i benjamins, i el 28 d’abril celebren la primera travessia Lobos de Mar del Circuit Diputacio.