NOM DEL CLUB:

CLUB DEPORTIVO VALL D’ALBA.

ANY DE FUNDACIÓ:

1977.

PRESIDENT:

RUBÉN TRAVER.

TERRENY DE JOC:

L’AVENC.

EQUIPACIÓ:

SAMARRETA ROJA I GROGA I PANTALONS NEGRES.

PRIMER EQUIP:

SEGONA REGIONAL (GRUP I).

El CD Vall d’Alba va apostar fort fa uns pocs anys per la recuperació del seu futbol base, el qual passa ara per un dels seus millors moments. De fet, el club està aconseguint un dels seus objectius prioritaris, el qual és tindre almenys un equip per categoria per a que els xiquets i xiquetes de totes les edats tinguen l’oportunitat de jugar a futbol sense eixir de Vall d’Alba. A més, enguany han doblat en aleví.

Un altre dels aspectes en els quals està incidint el club és la necessitat de formar als entrenadors per a que puguen transmetre als jugadors els valors del club. Així, el Vall d’Alba vol distingir-se per ser un club amb costums saludables, esportivitat i companyerisme.

També treballen per a tindre els equips amateur i juvenil, els referents, en les posicions més capdavanteres dels seus campionats, i amb gent formada al mateix club. Aquesta temporada Javier Heredia és el responsable dels entrenaments de porters i Saúl Centelles de la preparació física.

Mentre que l’objectiu esportiu del primer equip passa per millorar la cinquena posició de la darrera temporada al campionat lliguer, el juvenil treballa per a acabar la lliga el más adalt possible, sense renunciar a res, i també amb la mirada posada en tractar d’aportar jugadors a l’amateur.

El club s’esforça a més per a organitzar tornejos tota la temporada, ja que per als jugadors el seu torneig a casa és un dia de festa. També organitzen partits amistosos amb equips anglesos de base per a afavorir l’intercanvi cultural i a l’estiu treballen per a realitzar un campus en col·laboració amb altres entitats, amb l’objectiu de que els jugadors puguen gaudir del futbol acabada la temporada.