NOM DEL CLUB:

CLUB LA VALL.

ANY DE FUNDACIÓ:

1990.

PRESIDENT:

DAVID PÉREZ.

TERRENY DE JOC:

LA MOLETA.

EQUIPACIÓ:

BLAVA.

PRIMER EQUIP:

PRIMERA REGIONAL. GRUP II.

El futbol de base és la prioritat del Club la Vall, una escola de futbol que va nàixer amb la intenció de formar futbolistes i persones dins del difícil món del futbol. Quans més jugadors ixen del club cap a altres equips importants de la Comunitat Valenciana i d’Espanya, més orgullosos se senten els que formen el club.

Enguany han gaudit per primera volta d’un conveni amb un dels millors clubs de Primera i actual campió de la Copa del Rey com és el Valencia CF. Un conveni que els permet créixer esportivament, en aprenentatge per als seus entrenadors, tots ells titulats, en material esportiu i econòmicament molt beneficiós per poder utilitzar tots aquests recursos en el futbol base. I com a primer resultat, el jugador del cadet A, Arilla, s’incorpora enguany a la disciplina juvenil del Valencia.

juvenils / Pel que fa al balanç d’enguany, el juvenil A, després de dues temporades en divisió nacional, va baixar al ja no poder becar jugadors «per la mala situació econòmica del club degut a la gestió del president anterior». Després de fer un equip quasi de primer any i mantindre la categoria, la propera temporada s’incorporen els tècnics Carlos Pascual i Pedro Montes amb l’objectiu d’estar en llocs de privilegi amb un planter competitiu i jugadors que pugen del cadet autonòmic. El juvenil B buscarà l’ascens a regional amb Alfonso Pérez i Pablo Pedrón després d’una gran temporada, i el juvenil C, format amb molts jugadors de l’acord amb l’empresa Global Premier Soccer (GPS), serà entrenat per George Michels.

cadets / El club tindrà quatre cadets en les màximes categories. L’A, amb huit anys seguits en Autonòmica (primera divisió cadet), és un referent autonòmic en joc i formació. Enguany aspira a seguir nodrint al Valencia, de la mà del renovat Jorge García Peri. El B seguirà en Preferent amb Rubén Canos, mentre que el C, entrenat per Dani Gómez i Pablo Pedrón, es pot proclamar campió de lliga aquest cap de setmana i pujaria a Regional. El D de Joan Llobet ha fet una gran temporada i diversos jugadors pasen al juvenil B.

infantils / L’infantil A ha baixat de categoria per la decisió presa per la FFCV un dia abans de l’inici de la lliga de desvincular el cadet A del seu infantil, sense temps per a fer un planter competitiu. L’objectiu és ara tornar a la màxima categoria autonòmica, mentre que el B s’ha situat prop dels llocs d’ascens i es manté com un referent.

alevins / Ferrandis en l’A i Víctor Bartual en el B, preparen uns jugadors que després d’una gran temporada, molts d’ells s’incorporaran als infantils.

benjamins / L’A, de Javi Monago i Adrián García, ha nodrit al Valencia en molts dels tornejos que ha disputat l’actual campió de Copa, mentre que el B de Jony Martínez ha guanyat la lliga i ara disputa la Copa de Campions.

prebenjamins / La manca de natalitat fa que cada volta siga més difícil fer equips prebenjamins. Tot i això, la propera temporada es tractarà de traure dos equips ja que hi ha molta demanda en les jornades de captació del club per a incorporar-se a l’equip que dirigeix Eric Manrubia.