NOM DEL CLUB:

CLUB NATACIÓN AZAHAR SINCRO.

ANY DE FUNDACIÓ:

2009.

PRESIDENT:

RAÚL PORTOLÉS.

PISCINA:

PISCINA OLÍMPICA Y PISCINA DE LA UJI.

EQUIPACIÓ:

ROSA.

NOMBRE D’EQUIPS:

9 EN PROMOCIÓN Y 5 EN CLUB.

El CN Azahar Sincro segueix amb el seu creixement i progressiva consolidació en l’elit de la natació artística de la Comunitat Valenciana. En aquesta temporada 2017-18 continua augmentant el nombre de nadadores inscrites en el club, la qual cosa indica un major interés per aquest bell esport, que encara que fins ara és majoritàriament femení, ja s’està iniciant la incorporació masculina, amb participació en els campionats nacionals i internacionals.

El responsables del club castellonenc es senten «molt orgullosos de les nostres dues seccions, promoció i competició». Si aquesta darrera és atractiva pels resultats esportius que està aconseguint, cal tindre present que això no seria possible sense una important i apreciada secció de promoció, peça fonamental en la formació de les futures nadadores i nadadors que seguiran fent créixer els triomfs esportius d’aquest club.

Així, en aquesta temporada totes dues seccions han aconseguit grans resultats a nivell autonòmic i importants fites nacionals.

promoció / La secció de promoció, per les seues característiques de formació, participa en dues competicions a nivell autonòmic (campionat de figures a l’hivern i campionat de rutines a l’estiu) i a l’Open Ciutat de Zaragoza (9-10 de juny)

En el campionat autonòmic de promoció de figures (gener 2019), disputat a Alacant, el CN Azahar Sincro va aconseguir l’or en categoria júnior amb Victoria Alagarda, un cinqué i un huité llocs en categoria infantil amb Valeria Santolaria i Anna Molina, respectivament, i un huité lloc en aleví amb Júlia Franch.

La secció de competició ha participat a nivell nacional en els campionats d’Espanya de figures i rutines tècniques infantil i júnior (novembre 2017), d’Espanya d’hivern aleví i infantil (març 2018) i d’Espanya d’hivern júnior i sénior (març 2018), on van obtindre com a resultats més destacats el tercer lloc del duo mixte i dos quarts llocs d’Olga López en el campionat sénior, mentre que en la competició aleví i infantil es va aconseguir la classificació de les nadadores infantils per al Campionat d’Espanya de Primera Divissió per primera volta.

A nivell autonòmic cal destacar la participació al Campionat de figures i combos en el qual han obtingut huit medalles, cinc d’elles d’or, i es van proclamar com a millor equip autonòmic d’hivern de natació artística.

També han participat en les dues jornades de la lliga de figures, on pels resultats obtinguts s’espera obtindre uns resultats positius en la classificació.

Ara arriba ja la part final de la temporada, on el CN Azahar Sincro es prepara per a representar a la nostra província en els principals campionats autonómics i nacionals que resten per disputar-se. Entre ells destaquen l’autonòmic d’estiu, els dies 16 i 17 a Castelló, on seran amfitrions com fa dos anys, i els campionats d’Espanya d’estiu, on buscaran un lloc entre l’elit nacional.