La natació sincronitzada es diu ara natació artística. El que no ha canviat és el fet que el Club Natación Azahar Sincro de Castelló està cada volta millor situat entre els més destacats de la Comunitat. Així ho va tornar a demostrar el darrer cap de setmana, quan va organitzar el Campionat Autonòmic de figures i rutines a la piscina olímpica La Salera, amb la participació dels millors clubs.

L’amfitrió va aconseguir a més un palmarès de luxe. La primera jornada es va tancar amb un bronze en figures per a Natalia Heredia, plata per al combo aleví i els ors del combo júnior i l’infantil.

Les bones notícies van seguir arribant el diumenge. Així, en categoria aleví Natalia Heredia va ser bronze en solo lliure i plata en el duo amb Lucía Arenas, a més de la plata per a l’equip.

En infantil Victoria Dolz va guanyar el bronze en solo i un or en duo juntament amb Mar Bartolín i Meritxell Pesudo (reserva), a més de l’or en equips.

En júnior Raquel Espelleta va pujar al més alt del caixó en solo lliure i tècnic, i en tots dos casos Esther Seglar va ser plata. El duo, tant tècnic com lliure, amb les dues nadadores, es va emportar dos ors, a més de les plates pel duo format per Maria Vicent, Laura Bellón i Laura Rabassa (reserva), i els ors en la rutina d’equip tècnic i la lliure.

En sénior Marina Seglar va guanyar dos ors en solo lliure i tècnic, mentre que el duo format per Carla Arias i Camila Castelluchio va ser plata.

Aquests resultats arriben poc després de la gran actuació a l’Open de Madrid, on l’equip infantil va estar a punt d’aconseguir dues medalles, i es va quedar a només 0,17 punts del bronze.

En aleví sí es va pujar al tercer lloc del podi en combo i en equip, mentre que les júniors van guanyar l’or en combo i el bronze en equip. A més, Raquel Espelleta va ser plata plata i Ester Seglar bronze en categoria solos júnior.

I demà a les 17.00 hores oferiran la seua exhibició de final de temporada a la Piscina Salera.